God weekend for U-holdene

Kategorier


U/17 spillerne jubler her over Zabi Eskandris kanonmål til 1-0. FC Nordsjællands sejrsmål til 2-1 var også en perle af et langskud. (Foto: Jens Kristian Lørup)

God weekend for U-holdene

U/17 holdet holdt fast i toppen med en sejr over AaB, mens U/19 også fik point og kom væk fra sidstepladsen i rækken.

U/19 Liga: FCN- AaB 2-2 (1-1)
Mål: 35. minut: 0-1 AaB. 42. minut: 1-1 Anders Junge. 65. minut: 2-1 Pascal Gregor. 75. minut: 2-2 AaB U/19 holdets sidste kamp inden vinterpausen var rykket til Værløse, hvor kampen skulle spilles på kunstgræsbanen. Alligevel var der dog mødt mange tilskuere op til kampen, og alle var spændt på, om U/19 kunne få deres anden sejr i denne sæson og dermed slutte godt af inden pausen. Kampen startede en smule rodet, men stille og roligt fik FCN spilovertaget i kampen, hvilket dog ikke førte til de store chancer. Efter 35 minutters spil fik AaB et frispark i en ellers chancefattig første halvleg. Bolden blev sparket over muren omkring 30 meter fra mål, og over i det lange hjørne. Tigrenes målmand troede desværre at bolden ville gå ud, men i stedet gik den i nettet. Dermed kom AaB stik mod spil og chancer foran. Blot syv minutter senere fik FC Nordsjælland tilkæmpet sig et hjørnespark, og på riposten satte Anders Junge bolden ind bag AaB målmanden til 1-1. I pausen snakkede holdet på hjemmebane om at blive ved med at kæmpe samt at få sat tempo på spillet. Efter godt en times spil fik Anders Junge en kæmpe chance, som målscoreren til 1-1 desværre brændte. Kort tid efter kom målet dog, da FCN med flot tempo i spillet fik skabt en chance, som Pascal Gregor udnyttede til at bringe tigrene i front med 2-1. Efter føringen begyndte de kendetegn, som har karakteriseret U/19 holdet i efteråret, dog at vise sig. Manglende professionalisme kostede for FCN, der ikke fik afværget situationerne ordentligt, inden det blev farligt. Det kostede, da AaB korrekt fik tilkendt et straffespark. Dette reddede målmand Mathias Djernæs dog på flot vis, men desværre begik FCN endnu et straffespark med et kvarter igen, og denne gang udnyttede gæsterne fra Jylland det til at udligne til 2-2. Derefter døde kampen. – Det positive er, at vi får point. Vi kommer væk fra sidstepladsen i rækken, men vi må arbejde hårdt i vinterperioden for at være klar til foråret. Vi skal arbejde med de koncentrationssvigt og den manglende professionalisme. Med det mener jeg, at tage den rigtige beslutning i den givne situation, som gør at man ikke får en chance mod sig, siger Cheftræner for U/19 holdet, Peter Feher. U/17 Liga: FCN – AaB 2-1 (1-0)
Mål: 20. minut: 1-0 Zabi Eskandri. 45. minut: 1-1 AaB. 79. minut: 2-1 Marcus Ingvartsen FC Nordsjællands U/17 mandskab spillede i lørdags mod AaB, der inden opgøret lå på rækkens andenplads. Dermed var det en svær opgave som hjemmebaneholdet stod overfor, hvis tigrene skulle hænge på i toppen. De unge tigre kom godt ud til kampen og spillede en god første halvleg. FCN kom ikke frem til specielt mange chancer, men efter tyve minutters spil gjorde Zabi Eskandri det til 1-0 med et fremragende langskudsmål. FC Nordsjælland spillede bolden op til Eskandri efter småspil i venstre side, og den unge spiller bankede bolden op i det fjerneste hjørne 20-25 meter fra mål. Det var det eneste mål i første halvleg, og derfor kunne værterne gå til pause med en føring på 1-0. Kort efter pausen fik AaB udlignet på et hjørnespark, og herefter faldt FCN en smule i niveau. Mod afslutningen af kampen lykkedes det dog for FC Nordsjælland at få lagt et godt tryk på modstandernes mål, og blot et enkelt minut før tid gav det pote, da Marcus Ingvartsen afgjorde kampen. Målet kom efter et indkast med god bevægelse fra FCN’s spillere, hvor Ingvartsen fik bolden i fødderne, tog to berøringer ind mod midten og flot skød bolden op i fjerneste målhjørne. En fantastisk flot træffer. Dermed vandt U/17 holdet en meget vigtig sejr over AaB, hvilket betyder at FCN nu er oppe på en 5. plads i tabellen. På søndag gælder det den sidste kamp inden pausen mod FCK, hvor tigrene skal forsøge at vinde den tredje kamp i træk. – Det er dejligt at vi indtil videre holder målsætningen om at vinde de sidste tre kampe inden pausen. Vi har nu en vigtig kamp mod FCK, hvor vi skal runde efteråret godt af. Vi er stadig med i toppen, når vi vinder over FC København, siger U/17 Cheftræner Sune Jensen. U/17 holdets to pragtmål på langskud vil der senere blive lejlighed til at se her på hjemmesiden, da kampen blev optaget på video, og vi vil snarest lægge dem på, så alle kan nyde de to flotte træffere.