Fuld fokus på HB Køge

Kategorier


Tobias Mikkelsen kan få landsholdsdebut efter mange gode præstationer for FCN, men han holder fuld fokus på søndagens kamp med FCN i Superligaen. (Foto: Boesenfoto.dk)

Fuld fokus på HB Køge

Selv om der venter landsholdsopgaver i næste uge har FCN’s spillere fuld fokus på søndagens Superligakamp.

Der var både smil og overraskelse mandag eftermiddag, da Tobias Mikkelsen og Mikkel Beckmann var på Landstræner Morten Olsens liste over navne, der skal repræsentere Danmark i kampene mod Sverige og Finland. Men før det for alvor går løs i nationens tjeneste, skænker de to offensive profiler ikke oplevelsen og æren mange tanker. For al fokus ligger lige nu på søndag eftermiddag, hvor FC Nordsjælland møder HB Køge i Superligaen. – Jeg tænker overhovedet ikke på landsholdet. Det er slet ikke svært at fokusere på HB Køge kampen, da FC Nordsjælland er min arbejdsgiver. Man skal kunne abstrahere fra det, så jeg tænker kun på kampen mod HB Køge, siger Mikkel Beckmann. Mens Mikkel Beckmann allerede er noteret for 6 optrædener i landsholdsdragten, så er det første gang nogensinde Tobias Mikkelsen er udtaget. Men også hos den potentielle debutant er fokus rettet udelukkende mod weekendens kamp i Superligaen. – Lige nu fylder landsholdet ikke så meget for mig. Det er ikke svært at holde fokus, for det er en sindssygt vigtig kamp, vi har mod HB Køge. Det er en kamp, som vi fokuserer på, som havde det været enhver anden kamp, uanset om der så ligger landskampe og venter bagefter, fortæller Tobias Mikkelsen. Udover Tobias Mikkelsen og Mikkel Beckmann er Andreas Bjelland også udtaget, mens Jesper Hansen er udtaget som landsholdsreserve til kampen mod Sverige. Dermed er FCN den klub der har flest spillere i landsholdstruppen til de to kampe. Danmark møder Sverige i Parken fredag den 11. november, mens der fire dage senere spiller mod Finland i Esbjerg.