FCN spiller træningskamp i Rostock

Kategorier


Matti Lund og resten af FCN-holdet får fredag lejlighed til at teste sig mod tyske Hansa Rostock fra 2. Bundesliga.

FCN spiller træningskamp i Rostock

FC Nordsjælland holder formen ved lige med en kamp mod 2. Bundesligaklubben Hansa Roctock fredag kl. 13.00

Mens halvdelen af FC Nordsjællands hold fejrer “Mortens aften” sammen med landstræneren og resten af det danske landshold i Helsingør, er de øvrige spillere i FC Nordsjællands trup i dag taget afsted til Tyskland for i morgen fredag kl. 13.00 at spille en træningskamp mod 2. Bundesligaklubben Hansa Rostock. FCN har hele fem mand med i landsholdslejren som forberedelse til Danmarks venskabslandskamp i Parken fredag aften mod Sverige. For også at holde den øvrige del af styrken kampklar til det går løs igen i Superligaen om godt en uge, har FCN sagt ja tak til invitationen fra Hansa Rostock. FCN tog således i morges afsted til en mini træningslejr i Rostock, hvor der er træning i dag og altså kamp mod Hansa Rostock i morgen. Følgende 18 spillere er med på turen: Målmænd: Jannick Storch og Kevin Stuhr Ellegaard. Markspillere fra Superligatruppen: Henrik Kildentoft, Mark Gundelach, Jacob Egeris, Mathias Nielsen, Enock Adu, Matti Lund Nielsen, Oguzhan “O.G.” Aynaoglu, Rawez Lawan og Andreas Granskov. Samt fra U/20 og U/19 trupperne: Seejou King, Lasse Petry, Nichlas Rohde, Mads Windekilde, Bjarke Jacobsen, Anders Junge og Magnus Rasmussen. FCN-truppen vender retur fra Rostock efter kampen og forbeder sig i den kommende uge hjemme frem mod næste Superligakamp i Farum Park mod SønderjyskE søndag 20. november. Bemærk, at den kamp er rykket til kl. 16 fra oprindeligt at være programsat som den tidlige eftermiddagskamp. Pokalkvartfinalen i Parken mod FCK er nu også endeligt fastsat. Den spilles torsdag 24. november kl. 20. Kryds allerede nu af for en tur i Farum Park 20. nov. og i Parken 24. nov. for at opleve tigrene i kampen for at holde placeringen i toppen af Superligaen og i jagten på det tredje pokaltrofæ i træk.