FCN forlænger med Gundelach

Kategorier


Mark Gundelach i nærkamp med Lyngbys Emil Larsen. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN forlænger med Gundelach

19-årige Mark Gundelach og FC Nordsjælland har forlænget kontrakten, så den nu er gældende for de næste tre år.

Ungdomslandsholdsspilleren Mark Gundelach er en af de mange talentfulde FC Nordsjælland spillere fra årgang 1992, der har fået sin debut på Supeligaholdet. For den energiske og lynhurtige back kom den oplevelse faktisk allerede for tre år siden, da han som 16-årig debuterede i landets bedste række.

Siden har Gundelach ikke for alvor fået forløst potentialet og bidt sig fast blandt tigrenes foretrukne, men alligevel er tilliden til hans talent intakt, og derfor er der nu indgået en ny kontrakt mellem parterne der rækker de næste tre år frem i tiden.  – Mark Gundelach blev i en tidlig alder flyttet op i Superligatruppen, så han kunne være bedst muligt klædt på den dag, hvor han rent aldersmæssigt blev senior spiller. Det blev han her i sommer sammen med resten af spillerne fra årgang 92, og i hans Euro League debut på udebane mod Sporting Lissabon bevidste han, at han er en spiller som trænerteamet kan regne med fremover. Mark har vist, at han er villig til at tackle modgang og være mental parat når chancen byder sig, og derfor glæder vi os over, at endnu en spiller med FCN i blodet er en del af klubbens spændende fremtid, siger Sportschef Jan Laursen.  19-årige Gundelach er foreløbigt noteret for 11 officielle kampe for FC Nordsjælland og glæder sig til at indlede jagten på flere.  – Jeg er selvfølgelig glad for at forlænge min kontrakt, for jeg tror på, at jeg nok skal slå igennem i FCN inden for overskuelig fremtid. Jeg har haft flere samtaler med Kasper Hjulmand, og jeg ved, klubben stadig tror på mig, men at det kræver hårdt arbejde fra min side. Det er jeg 100 % indstillet på at levere, siger Mark Gundelach. Gundelach har spillet i FC Nordsjælland i mange år og kommer selv fra lokalområdet. Faktorer der også har spillet ind i forløbet omkring forlængelsen med FCN. – Det er også en stor del af det, at jeg kommer herfra, og at jeg har spillet her mange år. Jeg har fået klubben ind under huden, og min familie bor i området. Så det har bestemt haft noget at skulle have sagt også, når jeg nu helst ville fortsætte i FCN. Men allervigtigst er, at jeg tror på, at jeg kan få spilletid her og slå igennem i FC Nordsjælland, siger Mark Gundelach.