FC Nordsjællands næste kamp rykkes til kl. 16

Kategorier


FC Nordsjælland har to hjemmekampe tilbage i dette efterår. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN’s næste kamp rykkes til kl. 16

Kampen FCN-SønderjyskE spilles søndag 20. november kl. 16 efter ændringer i hele spillerunden

Efter planen skulle FC Nordsjællands næste kamp hjemme i Farum Park spilles som den tidlige eftermiddagskamp søndag 20. november, men man er blevet tvunget til at ændre på afviklingen af hele den næste spillerunde. Det betyder, at FCN-SønderjyskE nu spilles kl. 16 i stedet. Grunden til ændringen er, at kampen Brøndby-FCK, der oprindeligt var programsat som den sene søndagskamp kl. 18 må fremrykkes til kl. 13.30 efter sikkerhedskrav fra politiet. FCN-SønderjyskE rykkes så to timer til kampstart kl. 16, mens FCM-AaB også skubbes to timer til kl. 18. Superligaen holder landskamppause i den kommende weekend, så det er de kommende kampe i spillerunde 16, ændringerne drejer sig om. Og altså FC Nordsjællands næste optræden i Farum Park, hvor der bliver lejlighed til at se hele paraden af landsholdsspillere i FCN-dress. FC Nordsjælland er nemlig stærkt repræsenteret i landsholdslejren i øjeblikket  med hele fem spillere i A-landsholdstruppen til kampene på fredag mod Sverige i Parken og på tirsdag mod Finland i Esbjerg. Landstræner Morten Olsen har samlet sine tropper i Helsingør til forberedelse hele ugen, og FCN fik i første omgang valgt Andreas Bjelland, Mikkel Beckmann og Tobias Mikkelsen til A-landsholdet. Herefter kom så i søndags en efterudtagelse af unge Jores Okore som substitut for skadede Simon Kjær. Og senest er også målmand Jesper Hansen kommet i aktion i landsholdslejren, da Anders Lindegaard døje rmed en skulderskade.