Bjelland hjem til FCN

Kategorier


Andreas Bjelland har på grund af en skade måttet forlade landsholdstruppen og kommer således ikke med i tirsdagens landskamp mod Finland.

Bjelland hjem til FCN

Andreas Bjelland var tvivlsom til kamp mellem Danmark og Finland tirsdag aften. Derfor sendes han nu hjem til behandling i FC Nordsjælland, så han kan spille de sidste kampe inden vinterpausen for FCN.

Andreas Bjelland gjorde endnu engang en god figur for det danske landshold i 2-0 sejren fredag aften mod Sverige. Men midt i 2. halvleg måtte den stærke stopper lade sig udskifte med klubkammeraten Jores Okore. Bjelland havde tidligere i kampen pådraget sig ømhed i knæet i en duel med en svensk modstander. Nu har den medicinske stab omkring landsholdet, spilleren selv og Landstræner Morten Olsen vurderet, at landskampen mod Finland på tirsdag kommer for tidligt til, at Bjelland kan nå at blive 100 % klar til den opgave, og derfor sendes den 23-årige forsvarsspiller hjem til FC Nordsjælland for at modtage behandling og træning, så han i stedet vil have de bedst mulige betingelser for, at kunne spille efterårssæsonen færdig med FCN. Efter Andreas Bjelland har forladt lejren har FCN fortsat Jores Okore, Tobias Mikkelsen og Mikkel Beckmann med landsholdstruppen.