Beckmann: Vi må ikke smide noget væk

Kategorier


Mikkel Beckmann fejrer her sit flotte frisparksmål mod SønderjyskE. (Foto: Boesenfoto.dk)

Beckmann: Vi må ikke smide noget væk

Mikkel Beckmann var matchvinder, sidst SønderjyskE gæstede Farum Park, og han er meget opsat på at slutte efteråret godt af.

Når FC Nordsjælland søndag kl. 16 tager imod SønderjyskE i Farum Park, kan Mikkel Beckmann og resten af FCN-truppen se frem til en fantastisk spændende afslutning på efterårssæsonen, hvor der udover søndagens hjemmekamp indenfor 14 dage også venter endnu to kampe i Superligaen samt pokalkvartfinalen i Parken mod FCK på torsdag. Mange af FCN-spillerne er i denne uge vendt retur fra gode oplevelser med A-landsholdet, men nu gælder det igen kun FCN og på søndag med fuld fokus på Superliga-kampen mod SønderjyskE, fastslår Mikkel Beckmann.  – Vi kan sagtens lægge landsholdet bag os, og vi glæder os nu bare over at være hjemme og spille for FC Nordsjælland. Vi er tilbage til hverdagen og en trup med selvtillid. Det er gået godt hidtil, og vi er alle meget opsatte på at slutte godt af inden vinterpausen. – Det ville være både dumt og ærgerligt at smide noget på gulvet, og vi er 100% fokuserede på hver eneste af de sidste fire kampe, både de tre i Superligaen og pokalkampen, som vi også gerne vil vinde, siger Mikkel Beckmann. Han venter dog en helt anden kamp på søndag, end da SønderjyskE sidst gæstede Farum Park for kun halvanden måned siden og næsten ikke rørte bolden. FCN var i total boldkontrol men vandt kun 1-0 på det frisparksmål, Mikkel Beckmann kanonerede i nettet midt i 2. halvleg. – Det var dejligt, da det skete, og jeg tager gerne frispark igen. Men jeg tror, det bliver en helt anden kamp. SønderjyskE lærte nok noget af den kamp og vil ikke være tilfredse med at overlade så meget af spillet til os igen. Så jeg forventer, at vi bliver presset på en helt anden måde denne gang. – Kan vi modstå presset, kan det også give muligheder den anden vej. Vi skal spille med stor tålmodighed og koncentration i samtlige 90 minutter, og vi skal levere et professionelt stykke arbejde ligesom sidst for at vinde igen, siger Mikkel Beckmann. Hos Danske Spil er FCN klar favorit. Oddsene på Den Lange ser således ud: Kamp 169 FCN-SønderjyskE 1-X-2 til odds 1,60-3,65-5,00 Mikkel Beckmann giver følgende spilforslag hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne Superligarunde: Kamp 141 Brøndby-FCK X til odds 3,55
Kamp 172 Lyngby-HB Køge 1 til odds 1,90
Kamp 194 FCM-AaB X til odds 3,40 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER