Vildt lækkert!

Kategorier


Tobias Mikkelsen og Mikkel Beckmann var overraskelserne i Morten Olsens landsholdstrup.

Vildt lækkert!

Se de tre nybagte landsholdsspillers reaktioner på udtagelsen til kampene mod Sverige og Finland.

  Der var både stor overraskelse og glæde, da FC Nordsjællands tre landsholdsspillere fik overbragt nyheden om, at de var udtaget til landskampene mod Sverige og Finland d. 11. og 15. November. Tobias Mikkelsen:
-Jeg er meget overrasket, det må jeg indrømme. Jeg havde bestemt ikke regnet med det. Det gør mig glad og stolt at blive udtaget til et dansk A-landshold, for det er noget man et eller andet sted spiller og træner for hver dag. Der er mange gode spillere derude, og det gør det ikke glæden over at være kommet med mindre, må jeg sige.

-Jeg ved ikke om det er tilfældigt, det kommer nu for mig, for vi har som hold og klub præsteret godt i FCN, og så er det nemmere at blomstre lidt som spiller. Mikkel Beckmann:
-Det er helt vildt lækkert! Jeg bliver nødt til at sende en stor tak til holdet for at bringe mig tilbage til rette spor. Det er deres og klubbens fortjeneste, at jeg er blevet udtaget igen.  Og så er det fedt at se, der er andre FCN-spillere udtaget også. Jeg synes, det er fortjent, at vi har tre mand med, og det er skulderklap for det, vi har leveret og er i gang med at lave i Nordsjælland. Andreas Bjelland:
-Jeg er glad for udtagelsen og anerkendelsen. Der er en EM-slutrunde til sommer, som jeg helt vildt gerne vil være en del af, og så skal jeg holde mig inde i varmen og holde mig omkring holdet hele tiden. Vi må se om det kan blive til spilletid denne gang, men det er vigtigt at være med i truppen, så man kan vise sig frem. -Det er stærkt, at vi i FC Nordsjælland har tre spillere med i truppen på et dansk A-landshold. Jeg synes, det viser, at de ting vi har gjort i FCN nu belønner sig for flere af spillerne. Og dermed bliver klubbens arbejde jo også belønnet, og det her er et stort cadeau til FCN, synes jeg.