U/17 holdt fast i toppen med en sejr over OB

Kategorier


Jubel efter Lasse Madsens scoring til 1-0 for FCN U/17 mod OB. (Foto: Jens Kristian Lørup)

U/17 holdt fast i toppen med en sejr over OB

FC Nordsjællands U/19 tabte ligakampen til OB med 1-3, men U/17 sørgede for revanche med en 1-0 sejr over fynboerne.

FC Nordsjællands to Ligamandskaber spillede begge hjemme mod OB i lørdags, og det blev til en sejr og et nederlag. U/19 tabte mens U/17 med en sejr sørgede for at hægte sig til Ligaens top U/19 Liga: FCN-OB 1-3 (0-2)
Mål: 21. minut: 0-1. 32. minut 0-2. 51. minut 0-3. 74. minut 1-3 Anders Junge. Kampen udviklede sig lidt som en del af de øvrige i denne sæson. FCN havde meget spil men var ikke effektive nok, og så slog modstanderne til på deres få chancer før pausen. FCN startede rigtig godt mod OB, og det blev både til to friløbere og et stolpeskud, men ingen scoringer til hjemmeholdet. Til gengæld udnyttede fynboerne sine to chancer til at score to mål og en pauseføring på 2-0. FCN forsøgte straks fra start i 2. halvleg at lægge pres på igen for at komme tilbage i kampen, men endnu en fynsk scoring til 3-0 kort efter pausen dræbte troen på det hos de unge tigre. Spillet blev mere rodet med OB som toneangivende. Det ændrede sig dog igen, da Anders Junge efter et hjørnespark udnyttede en fin tværaflevering fra Bjarke Jacobsen og reducerede til 1-3. Herefter havde FCN igen flere gode muligheder og blandt disse et straffespark, som Kristian Lindberg imidlertid brændte, så det blev ved 1-3. – Nu har vi en kamppause, som vi udnytter til et par træningskampe, mod FC Nordsjællands B-hold på fredag og en opvisningskamp i Jyllinge lørdag. Og så kan vi trods nederlaget glæde os over, at vi heldigvis skabte en debutant til Superligaholdet søndag, og det er jo det, det hele handler om i den sidste ende, siger Cheftræner for FCN U/19 Peter Feher, der henviser til målmand Jannich Storchs debut i Superligaen i søndags.
U/17 Liga: FCN-OB 1-0 (1-0)
Mål: 15. minut 1-0 Lasse Madsen. FCN spillede en rigtig god 1. halvleg, hvor der blev produceret chancer til mere end det ene mål, Lasse Madsen scorede efter et kvarters spil. De unge tigre har kun sig selv at bebrejde, at de ikke fik lukket kampen på de muligheder, der var i 1. halvleg. Det gav OB mulighed for at komme tilbage i kampen. Fynboerne spillede meget mere aggressivt efter pausen og skabete flere muligheder for udligning, men FCN-forsvaret holdt stand, selv om hjemmeholdet havde svært ved at fastholde spillet. Og med 1-0 sejren holder FCN U/17 fast i toppen af rækken. – På en dag, hvor vi ikke lukker kampen mens tid er, må vi glæde os over, at vi holder nullet. Vores forsvar fungerede, selv om holdet generelt ikke var godt nok til at håndtere det offensive pres fra OB i 2. halvleg. Det skal vi blive bedre til, men nu har vi tre ugers kamppause og kan gøre status. Og den er opløftende, for vi har med 12 point efter seks kampe lige akkurat opfyldt vores egen målsætning for den første del af sæsonen, siger Sune Jensen Cheftræner for FC Nordsjællands U/17.