Truppen til SønderjyskE

Kategorier


Målmand David Jensen spiller sin første Superligskamp i Farum Park.

Truppen til SønderjyskE

Cheftræner Kasper Hjulmand har udtaget FC Nordsjællands trup til Superligakampen søndag kl. 16.00 mod SønderjyskE i Farum Park.

Søndag eftermiddag skal FC Nordsjælland forsøge at forsvare sin flotte hjemmebanestatistik og hægte sig på i toppen af Superligaen igen, når SønderjyskE kommer på besøg i Farum Park. Og selv om FCN ikke har tabt i Farum Park i de seneste 11 kampe og ligger over morgendagens modstander, så forudser Cheftræner Kasper Hjulmand en hård opgave. -Det er en svær modstander, vi skal op imod i SønderjyskE. Alle os, der har været med til at spille mod dem mange gange, ved at det altid er lige kampe. Deres pointhøst i denne sæson vidner også om, at de ved, hvad de laver og altid er en stor udfordring. Vi skal helt sikkert levere vores bedste for at vinde denne kamp, siger Kasper Hjulmand. Tigrene lå indtil sidste weekends topkamp i Århus helt oppe på 2.pladsen i Superligaen, men et snævert nederlag på 1-0 sendte FCN ned på en 5.plads. Et nederlag, der stadig irriterer i Farum Park, og som derfor skal vaskes væk, når SønderjyskE kommer forbi søndag eftermiddag. -Vi er opsatte på at slå tilbage efter et nederlag, som vi bestemt ikke er glade for. Vi skal tilbage på vindersporet. Vores hjemmebane har været stærk for os, og vi skal investere i, at holde det sådan. Så vi vil give alt for at få den sejr, vi tørster efter, siger Hjulmand. Trænerteamet må se bort fra Henrik Kildentoft, der stadig plejer en forstrækning i det ene baglår og målmand Jesper Hansen, som pådrog sig en hjernerystelse i sidste uges kamp mod AGF. FC Nordsjællands trup til Superligakamp mod SønderjyskE søndag kl. 16.00 i Farum Park: 2.Jores Okore, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 15. Mads Thomsen, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Matti Lund Nielsen, 21. Christian Gytkjær, 22. Andreas Laudrup, 23. Mathias Nielsen, 24. Andreas Granskov, 25. David Jensen (M), 32. Jannich Storch (M).

Truppen tæller 19 spillere, og derfor sorteres én enkelt fra på kampdagen.