Truppen til FCM

Kategorier


Både Mikkel Beckmann og Nicolai Stokholm har karantæne i søndagens Superligakamp, men de kan begge være med i pokalkampen mod FCM i Farum Park i morgen torsdag kl. 18. (Foto: Boesenfoto.dk)

Truppen til FCM

Trænerteamet har udtaget den trup, som torsdag aften skal forsvare pokalmesterskabet kl. 18.00 i Farum Park.

FC Nordsjælland er dobbelt pokalmester efter at have sejret i DBU Pokalen de seneste to sæsoner i træk. I begge finalerne var modstanderen FC Midtjylland, og netop derfor kan der være ekstra krydderi på torsdagens kamp i Farum Park, hvor netop de to hold står over for hinanden – denne gang allerede i 1/8 finalen. En meget svær lodtrækning og modstander. – Jeg synes FC Midtjylland er et af tidens mest formstærke hold med mange spændende kompetencer, der kan gøre ondt på enhver modstander i Danmark. Og vi er bestemt kombattanter i pokalsammenhæng, hvor vi har krydset klinger så det gnistrede før. Så jeg synes, der er lagt op til et brag af en kamp, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. DBU Pokalen har som sagt været FC Nordsjællands turnering de seneste sæsoner. Det er snart tre år og 16 kampe siden tigrene sidst har tabt en pokalkamp. Og står det til Cheftræneren bliver det heller ikke denne gang. – Det her er endnu en øvelse i at lægge den sidste kamp fra os og tage hul på en ny. Det har vi prøvet mange gange de seneste år, og vi skal nu i gang med en hel ny turnering i forhold til mandag aften, hvor vi slog FCK i Superligaen. Pokalfodbold er noget helt andet, og det er vi indstillet på. Vi tager det gode spil og selvtilliden med, men der skal graves dybt for at slå FCM ud, og der skal investeres meget i arbejdet, hvis vi skal sejre torsdag aften, siger Hjulmand. Trænerteamet har givet genvalg til samtlige spillere, der var udtaget til sidste kamp mandag aften i Parken mod FCK. FC Nordsjællands trup til 1/8 finale i DBU Pokalen torsdag kl. 18.00 mod FC Midtjylland i Farum Park: 1.Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 3. Jacob Egeris, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enoch Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12.Rawez Lawan, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Matti Lund Nielsen, 21. Christian Gytkjær, 22. Andreas Laudrup, 24. Andreas Granskov, 28. Nichlas Rohde, 32. Jannich Storch (M). Truppen er på 20 spillere, og derfor skal én enkelt sorteres fra på kampdagen. Husk at der er specielle billetpriser til pokalkampen torsdag kl. 18.00, hvor voksne kommer ind for 50 kroner mens børn slipper med 25 kroner i entré.