Truppen til FCK

Kategorier


Henrik Kildentoft er tilbage i truppen efter sin skadespause. (Foto: Boesenfoto.dk)

Truppen til FCK

Mandag aften drager FC Nordsjælland til Parken for at spille topkamp mod FCK kl. 19.00. Trænerteamet har udtaget 20 mand til opgøret.

FC København er forsvarende dansk mester og suverænt førerhold i Superligaen. Kort sagt det man på forhånd normalt beskriver som en svær opgave. Det skorter bestemt heller ikke på respekten fra FC Nordsjællands side inden topopgøret mandag aften. – Jeg har hørt, at nogen mener, at FCK er i en lille krise for tiden. Men de har lige fået et flot point ude mod et godt Bundesligahold. De har tabt én eneste kamp i Superligaen ud af 12 mulige, og de har ikke tabt en hjemmekamp siden marts 2010. Hvis det er krise, så hvad mon vi andre er i af kriser. Det er Danmarks bedste hold, og længere er den ikke. Lad mig sige det sådan her – vi kommer ikke til at undervurdere dem, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. Som nævnt har FCK ikke tabt hjemme i Superligaen i 1½ år. Men dengang var det faktisk netop FCN der besejrede løverne i egen hule. Og på trods af modstanderens kvaliteter, så har trænerteam og spillertrup i FC Nordsjælland en god tro på, at kampen rent faktisk kan ende med et positivt facit. Ikke mindst takket være de gode resultater og det fine spil, som tigrene har vist i en længere periode nu. – Vi er inde i en god periode, og vi er kun blevet bedre siden vi sidst mødte FCK i tredje spillerunde. Vi stoler meget på hinanden, og de ting vi gør på og uden for banen. Og hvis vi rammer vores bedste, så har vi muligheder for at komme hjem fra Parken med noget i bagagen, siger Kasper Hjulmand. Trænerteamet har atter Henrik Kildentoft til rådighed efter forsvarsspilleren har kommet sig over problemer med det ene lår. FC Nordsjællands trup til Superligakamp i Parken mod FCK mandag kl. 19.00: 1.Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 3. Jacob Egeris, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enoch Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Matti Lund Nielsen, 21. Christian Gytkjær, 22. Andreas Laudrup, 24. Andreas Granskov, 28. Nichlas Rohde, 32. Jannich Storch (M).  Truppen tæller 20 spillere, og derfor sorteres to fra på kampdagen.