Truppen til AaB

Kategorier


Adu spillede mod SønderjyskE sin kamp nr. 50 for FC Nordsjælland. (Foto: Boesenfoto-dk)

Truppen til AaB

Trænerteamet har udtaget truppen til Superligakamp i Farum Park lørdag kl. 17.00, hvor FC Nordsjælland tager imod AaB.

Lørdag eftermiddag tager FCN imod AaB i Farum Park. En modstander, som tigrene slog på udebane for godt en måneds tid siden efter en tæt kamp. Og på trods af en lidt sløj pointhøst de seneste kampe, er nordjyderne stadig en modstander, der vækker respekt hos Cheftræner Kasper Hjulmand. – Vi har jo AaB frisk i erindringen. Siden vi mødtes sidst, har de ikke kunnet følge op på deres gode start, men det gør dem ikke til et dårligere hold. Jeg ser dem som et komplet hold med dygtige spillere hele vejen rundt, og vi ved, hvor meget energi de kan lægge i kampene og, hvad de kan komme med. Så det er en opgave, vi har stor respekt for, siger Kasper Hjulmand. Det er 12 kampe siden FC Nordsjælland sidst har tabt i Farum Park. Til gengæld er AaB det eneste Superligahold som FC Nordsjælland aldrig har slået i “Fort Farum”. Begge ekstra motivationsfaktorer for tigrene inden lørdagens dyst. – Når man sætte kryds ud for noget, man aldrig har gjort før i en klub, så er det historisk. Vi har aldrig slået AaB hjemme, og det er bestemt en ekstra motivationsfaktor for os. Samtidig vil vi rigtig gerne holde fast i vores gode hjemmebanestatistik og komme godt i gang efter den lille landsholdspause, der har været i ligaen. Så der er masser af motivation i holdet op til denne kamp. – Pausen er for øvrigt forløbet fint. Vi har fået landsholdsspillerne hjem i fin stand, så der er virkelig kamp om pladserne og flere af spillerne er fysisk på samme niveau. Den konkurrence om pladserne er rigtig god og nødvendig i den periode vi går ind i nu, hvor vi også har pokalen ventende i næste uge. Trænerteamet må til trupudtagelsen se bort fra reservemålmand David Jensen, der er ude med et læderet ledbånd i knæet. Også Henrik Kildentoft mangler stadig noget form efter en omgang lungebetændelse. Til gengæld er der comeback til målmand Jesper Hansen, der ikke længere har nogen problemer efter den hjernerystelse han pådrog sig i kampen mod AGF for tre uger siden.  FC Nordsjællands trup til Superligakamp mod AaB i Farum Park lørdag kl. 17.00:

1. Jesper Hansen (M), 2 .Jores Okore, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Matti Lund Nielsen, 21. Christian Gytkjær, 22 Andreas Laudrup, 24. Andreas Granskov, 28. Nichlas Rohde, 32. Jannich Storch (M).