Truppen mod Lyngby

Kategorier


Cheftræner Kasper Hjulmand har valgt sin trup til kampen mod Lyngby.

Truppen mod Lyngby

Trænerteamet har valgt spillerne der søndag kl. 16.00 i Farum Park skal forsvare FC Nordsjællands topplacering og hjemmebanestatistik i lokalbraget mod Lyngby.

FC Nordsjælland skal søndag kl. 16.00 forsøge at forsvare og udbygge de mange klubrekorder holdet sætter for tiden. På hjemmebanen i Farum Park har tigrene nu ikke tabt i 14 kampe i streg samtidigt med, at der ikke er scoret på FCN i hele 7 kampe på “Fort Farum”. Men det bliver ikke let, når Lyngby kommer forbi til lokalbrag, selv om rivalerne ikke ligefrem er kommet flyvende fra start i denne sæson og tabte hele 4-0 sidst de gæstede FCN i august. – Vi møder et hold der kæmper for livet for tiden. I forhold til sidst vi mødte dem, ser de stærkere ud, og de spiller en god gang kontrabold. Desuden vil de helt sikkert komme for at revanchere sig for sidste gang, de var på besøg her, siger Kasper Hjulmand. Alligevel er der dog ingen tvivl om, hvad der skal til, for at gøre Cheftræneren tilfreds søndag eftermiddag, når tigrene slippes løs blot seks dage efter sejren over FCK og tre dage efter sejren over FCM. – Vi skal fortsætte. Hvis sejren i Parken for alvor skal udnyttes, så skal vi slå Lyngby, selvom det bliver en svær opgave. Vi skal sætte os på kampen og sætte pres på, så vi kan få den næste sejr også. Vi er ved godt mod og er klar i hovederne, og selv om det er tredje kamp på en uge er der gode ben. Vi har prøvet denne her slags kampprogram før, og vi er helt klar til opgaven, siger Kasper Hjulmand. Trænerteamet må til kampen mod Lyngby se bort fra anfører Nicolai Stokholm og Mikkel Beckmann, der begge afsoner karantæne efter advarsler i sidste kamp. Desuden er reservekeeper David Jensen fortsat ude med et læderet ledbånd. FC Nordsjællands trup til Superligakamp mod Lyngby i Farum Park søndag kl. 16.00:

1.Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 12. Rawez Lawan, 13. Oguzhan “O.G” Aynaoglu, 17.Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Matti Lund Nielsen, 21. Christian Gytkjær, 22. Andreas Laudrup, 24.Andreas Granskov, 28. Nichlas Rohde, 30. Lasse Petry, 32. Jannich Storch (M). Truppen tæller 19 spillere, og derfor skal een enkelt sorteres fra på kampdagen.