Søren C: Vi ville videre og det kom vi

Kategorier


Angrebstræner Mark Strudal kunne ikke skjule sin glæde over den træffer, Søren Christensen satte ind mod FCM. Det var en ægte angriber-afslutning.

Søren C: Vi ville videre og det kom vi

FC Nordsjællands spillere viste igen fantastisk holdånd og den helt rigtige indstilling til en pokalfight

– Vi ville videre, og det kom vi. Så kort og præcist udtrykte matchvinder Søren Christensen den pokalvilje, der endnu engang sikrede FCN en triumf mod FCM. – Vi viste igen holdånd, og alle var villige til at løbe de nødvendige meter for hinanden. Det var ekstra vigtigt i dag, for jeg følte, at vi var lidt mærkede rent fysisk efter kampen mandag i Parken. Spillet flød ikke helt, som vi gerne ville, siger Søren Christensen, der har det med at score vigtige pokalmål. – Det var godt, jeg fik scoret, for jeg skyldte jo også én for den store chance, jeg havde brændt forinden. Målet rettede lidt op på det. Vi skulle også have scoret flere mål, for selv om spillet ikke kørte optimalt, fik vi skabt en del målchancer. – Når det så ikke lykkedes, kan vi glæde os over, at vi igen lukkede så godt af. Det er godt at holde nullet hjemme igen i sådan en kamp. det må gerne fortsætte. Vi snakkede i pausen om at få lukket kampen med et mål mere, men det lykkedes ikke, og så måtte sejren fightes hjem, konstaterede Søren Christensen. Midtbanespiller Enock Adu er et boldsikkert omdrejningspunkt for holdet, og han blev fortjent kåret som Man of the Match: – Vi arbejder hårdt for det allesammen, for vi vil så gerne prøve at løfte pokalen en tredje gang. Jeg synes, vi har en god indbyrdes forståelse og finder hinanden fint. – Som midtbanespiller er det min opgave at være med til at sætte struktur på holdet og arbejde på at fordele spillet, så vi kan fstholde bolden i et sikkert positionsspil, siger Adu, der på søndag i hjemmekampen mod Lyngby må undvære Nicolai Stokholm ved sin side, da FCN-anføreren har karantæne i den kamp.