Reservernes kamp er flyttet til Lyngby

Kategorier


Den unge målmand Jannich Storch var efter sin debut mod SøndersjyskE tilbage på bænken lørdag mod AaB, men han kan i stedet få kamptid mod Lyngby i Reserveholdskampen mandag. (Foto: Boesenfoto.dk)

Reservernes kamp er flyttet til Lyngby

Kampen FCN-Lyngby i Reserveholdsturneringen spilles i Lyngby mandag kl. 14

Efter planen skulle FC Nordsjælland have spillet på hjemmebane i morgen mandag mod Lyngby i Reserveholdsturneringen, men den kamp er nu flyttet til Lyngby stadion i stedet. Det skyldes, at Farum Vandværk lukker for det varme vand i hele området omkring Farum Park fra mandag morgen til mandag aften. Da de to hold skal mødes igen i samme turnering om knap en måned, har man så af praktiske grunde valgt at bytte hjemmebane, så man spiller i Lyngby i morgen, mens returkampen i Reserveholdsturneringen bliver i Farum Park den 14. november. Kamptidspunktet for mandagens kamp er uændret kl. 14.