Reserverne spiller på udebane mod FCK

Kategorier


Jesper Hansen var tilbage i målet i en halvleg, da FCN med B-holdet fredag spillede en træningskamp mod FCN U/19.

Reserverne spiller på udebane mod FCK

Mandagens kamp i Reserveholdsturneringen mellem FCN og FCK spilles på Peter Bangsvej kl. 14.00

I morgen mandag 10. oktober skulle FCN efter planen have spillet hjemme med FCK i reserveholdsturneringen, men den kamp er blevet flyttet ind til FCK på Peter Bangsvej, men kamptidspunktet er fortsat kl 14.00. I tiden med landskampterminer for såvel A-landshold som U/21 landsholdet er det ekstra vigtigt at holde gang i de spillere, der ikke har fået så meget kamptid i Superligaen på det seneste. Derfor spillede FCN også en intern kamp fredag mellem et B-hold og U/19 Ligamandskabet, og nu får reserverne altså kærkommen kamptræning igen på højt niveau mandag i reserveholdsturneringen mod FCK. FC Nordsjælland har tre spillere afsted i national tjeneste, og de har alle gjort det forrygende godt. Andreas Bjelland var således én af banens bedste, da Danmark vandt 4-1 på Cypern i den meget vigtige EM-kvalifikationskamp og nu kan se frem til den altafgørende finale tirsdag i Parken mod Portugal. Bjelland bliver som Aggers afløser fortjent rost til skyerne i alle medier for indsatsen mod Cypern, og han vender forhåbentlig retur til træningen i FCN onsdag med endnu en positiv oplevelse i bagagen. Både Jores Okore og Andreas Laudrup spillede hele kampen, da Danmarks U/21 landshold fredag vandt 4-0 i Aalborg over Færøerne. Jores Okore var en sikker mand i forsvaret, og Andreas Laudrup brillerede som oplægger til Danmarks to første scoringer. Laudrup spillede i det hele taget en super flot kamp. U/21 landsholdet er nu taget til Serbien, hvor Danmark spiller landskamp tirsdag. Jores Okore og Andreas Laudrup vender således først tilbage til FCN truppen i Farum Park midt i næste uge op til lørdagens hjemmekamp mod AaB kl. 17.00.