Parkhurst: Vi må hurtigt tilbage på sporet

Kategorier


Andreas Granskov var ved at slippe helt fri til scoring kort efter, at han var kommet på banen, men hans forsøg på et lob helkiksede. (Foto: Boesenfoto.dk)

Parkhurst: Vi må hurtigt tilbage på sporet

– Vi er skuffede, men vi  vidste godt, at det kunne blive svært, hvis vi ikke fik et hurtigt mål, siger Michael Parkhurst

Skuffelsen lå som en tung dyne over FC Nordsjællands omklædningsrum efter nederlaget til Lyngby. Michael Parkhurst udtrykte følelserne således: – Vi er meget skuffede lige nu. Vi føler, at vi kontrollerede kampen 100% De ville ikke spille med og scorede på deres ene chance. Men vi vidste godt, at sådan kunne det blive, hvis vi ikke fik scoret et hurtigt mål. Det gik vi efter, men da vi aldrig fik målet, fik de mere og mere tro på point, og til sidst blev det rigtig svært.
-Allerede efter ti minutter kunne man se, at det blev sådan en kamp, når vi ikke fik det mål, vi havde brug for. Nu må vi bare tilbage på sporet igen, og det skal allerede være i næste uges kamp. Vi har spillet så godt i lang tid, og så møder man sådanne modstandere, der koncentrerer sig om forsvaret. Det må vi forberede os på, siger Michael Parkhurst. Rawez Lawan forsøgte også at se fremad:

– Vi vidste godt, at der ville komme sådanne kampe, men det er irriterende, at det skal ske på hjemmebane, og at vi får ødelagt vores hjemmestatistik på den måde. Vi skaber chancer, men vi er ikke skarpe nok i dag. Det er vi forhåbentlig igen om en uge mod HB Køge. – Vi har i andre kampe haft marginalerne med os. Det havde vi virkelig ikke i dag, men vi skal også selv afslutte bedre. Nu må vi op på hesten igen i en fart. Andet er der ikke at gøre, siger Rawez Lawan. Enock Adu blev fuldt fortjent kåret som kampens bedste spiller, men det var en fattig trøst: – Vi kontrollerer kampen, men vi skal også score, for at få noget ud af det. Vi spillede fint op af banen og kommer til mange skud, men vi må arbejde på at blive bedre til at skyde på mål, konstaterede Adu. Andreas Laudrup gav også den manglende effektivitet skylden for nederlaget: – Jeg synes, at vi dominerer kampen. Lyngby står meget lavt på banen, og satser på at køre kontra. Det er noget skidt, at vi ikke får scoret, for vi havde chancerne. Man må også give Lyngby, at det er flot, de scorer på deres eneste chance. – Vi har mange chancer, men får ikke scoret. Det er selvfølgelig ikke det fedeste at tabe, og slet ikke foran så mange mennesker, som der var i dag. Vi må tage revanche på søndag, sagde Andreas Laudrup.