Nederlag til FCM

Kategorier

Zabi Eskandri, der netop har været til prøvetræning i hollandske Twente scorede FCN U/17 holdets mål i nederlaget til FCM.

Nederlag til FCM

FC Nordsjællands U/17 og U/19 tabte weekendens kampe mod FCM. U/19 satte point til i overtiden.

U/19 Liga: FC Midtjylland-FC Nordsjælland 4-3 (3-2) FC Nordsjælland var sekunder fra at tage point på udebane mod FC Midtjylland, men et mål i overtiden gav U/19 spillerne en ordentlig dukkert. FCN kom godt fra start, og efter 12 minutter bragte gæsterne sig foran. Glæden varede dog kort, da hjemmeholdet blot et enkelt minutter efter fik udlignet. Fem minutter senere gik det igen galt, og FCM kom foran 2-1. Denne gang svarede tigrene dog igen med det samme, da de strakt udlignede til 2-2.

Inden pausen fik FCM bolden i mål endnu engang, og dermed gik FCN til pause bagude 3-2 efter en vanvittig første halvleg. En første halvleg, hvor ulvene fra Midtjylland blev presset tilbage på banen af FCN, som smed en masse lange bolde frem. Udebaneholdet havde fint kontrol over kampen, men midtjyderne var effektive når de fik chancen.

I anden halvleg skulle gæsterne fra Nordsjælland frem og jagte det udlignende mål. Det gav flere store chancer til FCM, men de blev alle brændt. Et straffespark til hjemmebaneholdet blev det også til, men også det førte heller ikke til scoring. I det 89. minut kom forløsningen så endelig, da FCN fik tildelt et straffespark, der blev udnyttet. Lige før slutfløjt fik FC Midtjylland desværre scoret endnu engang, og kampen sluttede derfor med en hjemmesejr på 4-3.

– Kampen karakteriserer vores efterår meget godt. Vi har fået mange slag, og dette var endnu et slag. Det var en hård kamp følelsesmæssigt, både for spillere og trænere. Vi følte endelig, at vi havde fat i den lange ende, men sådan skulle det ikke være. Det var en kamp, som burde være blevet uafgjort, men som vi ender med at tabe, siger U/19 Cheftræner Peter Feher. Peter Feher og resten af U/19 truppen ser nu frem mod næste kamp: – Vi spillede en god kamp, men vores forsvarsspil var ikke konsekvent nok. Nogle gange er det i orden som forsvarsspiller bare at sparke bolden ud af stadion. Næste kamp er 19. november mod AaB på hjemmebane. Det er den sidste kamp i efteråret, og den vil vi selvfølgelig meget gerne vinde. Vi må op på hesten og arbejde videre, så skal sejrene nok komme, fortæller Peter Feher. U/17 Liga: FC Midtjylland-FC Nordsjælland 5-1 (5-0) En frygtelig første halvleg kostede dyrt for FCNs U/17 Ligamandskab, der måtte tage hjem fra Midtjylland med et 5-1 nederlag i bagagen. FCM lagde et højt pres fra start, men tigrene var godt forberedt på det, og fik skabt en masse gode situationer. Der manglede dog skarphed i den sidste afgørende aflevering, og i stedet satte en fejl FC Midtjylland i gang. Efter 18 minutter kom midtjyderne således foran, da en FCN spiller fejlede og sparkede forbi bolden. Herefter faldt de unge tigere helt sammen, og inden pausefløjt fik FCM scoret yderligere fire gange. 21. minutter, hvor intet fungerede gjorde, at der ved halvleg stod 5-0. I pausen fik spillerne en opsang, ligesom der også blev foretaget to udskiftninger. FCN kom godt ud til anden halvleg, og fik skabt 7-8 forholdsvis store chancer. En enkelt af dem blev udnyttet, da Zabi Eskandri reducerede til 5-1. Mere blev det dog ikke til, og dermed blev det også slutresultatet. – Vi skal selvfølgelig lære af det. Vi skal lære, at selvom de får første mål, så må vi ikke gå sådan ned. Vi skal tro på vores spil og på vores koncept. Drengene har fået af vide, at det er helt uacceptabelt den måde modstanderne får deres mål på. Vi ser frem mod HB Køge-kampen, og vi har sat os selv et mål om at vi nu skal have ni point i de sidste tre kampe, forklarer U/17 Cheftræner Sune Jensen.