Målrig reserveholdskamp

Kategorier


Søren Christensen fik fuld spilletid i dagens reserveholdskamp mod Lyngby. Opgøret endte 3-3. (www.boesenfoto.dk)

Målrig reserveholdskamp

FC Nordsjælland mødte mandag eftermiddag Lyngby BK i reserveholdsligaen. Kampen, der blev flyttet til Lyngby endte uafgjort 3-3.

  FC Nordsjælland var den ene part i en ganske målrig reserveholdskamp mod Lyngby BK mandag eftermiddag. Opgøret skulle efter planen være spillet i Farum, men da Farum Vandværk havde lukket for det varme vand i området omkring Farum Park blev kampen flyttet til Lyngby. FC Nordsjælland fik ikke den bedste start på opgøret, da Lyngby efter et kvarters spil udnyttede at FCN forsvaret bakkede og så kunne hjemmeholdet scorer til 1-0. Heldigvis kom FCN godt igen, da den islandske prøvespiller, Kjartan Henry Finnbogason, med et kort aftræk sparkede bolden ind i det nærmeste hjørne til pausestillingen 1-1.

I 2.halvleg blev det tidligt 2-1 til Lyngby inden Jacob Egeris på fornem vis scorede efter en indøvet standardsituation til 2-2. Men igen kom Lyngby tilbage og fik scoret til 3-2 tæt inde under mål. Målfesten var dog ikke slut endnu og med ti minutter tilbage af kampen fik Mark Gundelach tilkæmpet sig et straffespark, som Matti Lund Nielsen sikkert sparkede i mål til 3-3. I overtiden havde FCN chancen for at tage alle tre point, men en stor mulighed til Kjartan blev ikke udnyttet. 

FCNs Assistenttræner John Bredal havde følgende at sige efter kampen:

-Det er aldrig tilfredsstillende at lukke tre mål ind. Vi var for passive i vores forsvarsspil og det straffede Lyngby. Offensivt manglede vi også en del. Der er for få offensive aktioner, hvor vi bliver rigtig farlige, sagde Assistenttræneren efter kampen.

FCN indtager 3. pladsen i Reserveligaen efter syv kampe.

Matchfakta:

FCN – Lyngby 3-3 (1-1)

FCN startopstilling (4-3-3):

Jannich Storch (m), Henrik Kildentoft, Jacob Egeris, Mathias Nielsen, Mark Gundelach, Søren Christensen, Matti Lund Nielsen, Christian Gytkjær, Kjartan Henry Finnbogason, Nichlas Rohde og Oguzhan ”O.G.” Aynaoglu

Målscorer:

16. 1-0: Lyngby
18. 1-1: Kjartan Henry Finnbogason
53. 2-1: Lyngby
60. 2-2: Jacob Egeris
72. 3-2: Lyngby
80. 3-3: Matti Lund Nielsen (Straffe)

Udskiftninger:

45. Jon Dadi Bödvarsson ind for Nichlas Rohde
45. Seejou King ind for Oguzhan O.G. Aynaoglu
60. Mads Windekilde ind for Mathias Nielsen
70. Bjarke Rasmussen ind for Christian Gytkjær