Jores Okore: N’Doye er en super angriber

Kategorier


Mod AaB havde Jores Okore også overskud til at gå md frem til afslutning. (Foto: Boesenfoto.dk)

Jores Okore: N’Doye er en super angriber

FC Nordsjællands unge forsvarsklippe glæder sig til storkampen i Parken mod FCK mandag aften

For unge Jores Okore bliver udekampen mandag aften kl. 19 mod FCK første optræden i Parken i en Superligakamp. Jores Okore har spillet pokalfinale for FCN i Parken, men han var skadet i sæsonens første møde med FCK i nationalarenaen. Derfor glæder Jores Okore sig også ekstra til mandagens udfordring. Det er en kamp mellem nr. 1 og nr. 3, og det er de to klubber i Superligaen, der har lukket færrest mål ind, så FC Nordsjællands unge forsvarsklippe har en god ballast med sig: – Jeg var jo skadet, da vi mødte FCK i 3. spillerunde, så jeg har ikke været i Parken før i Superligaen. Jeg glæder mig og synes, vi har gode muligheder. Man må ikke være skræmt, og når vi er med i sup-toppen, har vi også brug for at få point mod de store hold. – Dame N’Doye er en super angriber og meget farlig i feltet, så vi må prøve at holde ham mest muligt ude af det. Vi kan godt li’, når modstanderen også gerne vil spille fodbold, og det giver os muligheder den anden vej, siger Jores Okore. Sammen med Andreas Bjelland har Jores Okore dannet en solid midterakse i FCN-forsvaret, siden han kom tilbage efter sin skade i 5. spillerunde i Superligaen og til de to kampe i Europa League mod Sporting CP fra Lissabon. Jores Okore har således slet ikke været med til at lukke mål ind i Farum Park i denne sæson, og på udebane har han kun del i nederlagene i Lissabon og Århus, da han måtte stå over i udekampen mod FCM med en overanstrengt lysken. – Jeg synes, vi har fundet ind i et rigtigt godt samarbejde i hele bagkæden og sammen med Jesper i målet. Han har lavet nogle fantastiske redninger, når modstanderne alligevel har fået chancer. Og så styrer “Stok” foran os, så både angriberne og midtbane får lagt et godt pres på modstanderne og gør det lettere for os i forsvaret, siger Jores Okore. Hos Danske Spil er FCK klar favorit i mandagens kamp mod FC Nordsjælland.. Oddsene på Den Lange ser således ud: Kamp 240 FCK-FCN 1-X-2 til odds 1,38 – 4,30 – 7,00 Jores Okore giver følgende spilforslag hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne Superligarunde:
Kamp 72 Lyngby-AGF 2 til odds 1,85
Kamp 171 AaB-OB 2 til odds 2,40
Kamp 198 Silkeborg-Brøndby X til odds 3,20 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER