Ingen målmandspanik i FCN

Kategorier


Jannich Stoch måtte som FC Nordsjællands 3. keeper på banen i 2. halvleg mod SønderjyskE i søndags. (Foto: Boesenfoto.dk)

 Ingen målmandspanik i FCN

Det går planmæssigt fremad for Jesper Hansen, der ventes klar til næste kamp

Hvis tingene fortsat forløber for målmand Jesper Hansen, som de har gjort siden han i fredags for første gang var tilbage på træningsbanen efter sin hjernerystelse mod AGF, vil han være spilleklar igen til næste kamp hjemme mod AaB lørdag 15. oktober. Der er således ingen grund til målmandspanik i FCN, selv om også den 19-årige 2. keeper David Jensen måtte udgå med en skade i pausen af søndagens kamp mod SønderjyskE og overlade pladsen mellem stængerne til den 18-årige debutant Jannich Storch. På grund af landskampe er der friweekend i Superligaen, og det passer perfekt for Jesper Hansen. Fysioterapeut Hans Ørting har denne statusvurdering: – Jesper Hansen har reageret fint på den del at træningen, han hidtil har fået lov at deltage i. Der er ikke tilstødt hovedpine eller noget uforudset af nogen art, og nu fortsætter vi med at bygge stille på i denne uge. – Hvis det fortsat udvikler sig efter planen, ser det meget positivt ud med henblik på, at han kan spille mod AaB. Men vi holder naturligvis nøje øje med, hvordan det udvikler sig, for man ved aldrig, om der kan komme følgevirkninger af hjernerystelsen. Lige nu er vi alle meget positive, siger Hans Ørting. Det samme er Jesper Hansen selv: – Jeg føler, jeg har det helt fint og allerede er klar til at stå på mål igen. Jeg følger det program, jeg har fået og synes, at alt går lige efter planen, så jeg regner klart med at stå mod AaB, siger Jesper Hansen. Cheftræner Kasper Hjulmand siger: – Det er fint, at det går som det gør i øjeblikket med Jesper, og forhåbentlig er han klar. Men med en hjernerystelse må man aldrig tage noget for givet, og det gør vi heller ikke, lyder det fra Cheftræneren, der nok må se i øjnene, at reservekeeper David Jensen skal have en længere pause. David Jensen fik et slemt vrid i knæet under et sammenstød, og knæet bliver scannet i dag. Resultaterne vil først foreligge i morgen, men det sandsynlige er en ledbåndsskade, der mindst koster nogle ugers pause.