FCN U/19 med til at indvi ny kunstgræsbane i Jyllinge

Kategorier


Christian Gytkjær og Nichlas Rohde skriver autografer i barndomsklubben Jyllinge FC lørdag kl. 13.00

FCN U/19 med til at indvi ny kunstgræsbane i Jyllinge

Lørdag 8. okt. indvier samarbejdsklubben Jyllinge FC sin nye kunstgræsbane med en opvisningskamp mod FCN U/19 Ligahold kl. 14.15. Christian Gytkjær og Nichlas Rohde skriver autografer i deres barndomsklub

Der er dømt festdag i morgen lørdag hos én af FC Nordsjællands samarbejdsklubber, Jyllinge FC, der holder storstilet indvielse af klubbens nye kunstgræsbane på Spraglehøj. Det markeres med et spændende aktivitetsprogram hele dagen igennem, og FC Nordsjælland er naturligvis med til at fejre dagen sammen med Jyllinge. Inden den officielle åbning kl. 13.20 med taler af kommunalpolitikere og formand for Jyllinge FC, Jørgen Petersen, vil FC Nordsjællands Superligaspillere Christian Gytkjær og Nichlas Rohde stå klar til at skrive autografer. Både Gytkjær og Rohde stammer fra Jyllinge og er derfor ekstra interessante personligheder i bandomsklubben, hvor deres FCN-trøjer også har fået en plads på Wall of Fame. Efter den officielle åbningsceremoni overtager medlemmerne af Roskilde Byråd kunstgræsbanen til en show-kamp mod et hold lokale i samme vægtklasse. Og umiddelbart efter kl. 14.15 spiller Jyllinges førstehold en kamp mod FC Nordsjællands U/19 ligamandskab på kunstgræsset. Det lokale seriehold hold kan også forvente lidt hjælp fra Christian Gytkjær og Nichlas Rohde i en halvleg hver. For FC Nordsjællands U/19 er der kampfri i Ligaen i denne weekend, men det udnyttes ikke blot til opvisningskampen i Jyllinge, men også i dag fredag kl. 13 til en intern træningskamp mod FC Nordsjællands B-hold ved Farum Park.