FCN på landsholdet

Kategorier


Tobias Mikkelsen er udtaget til det danske A-landshold for første gang.

FCN på landsholdet

FC Nordsjælland er den klub med flest spillere på det danske A-landshold til kampene mod Sverige og Finland i november.

  Hele tre spillere var med på Landstræner Morten Olsens liste, da truppen på 22 spillere til landskampene mod Sverige og Finland i november blev offentliggjort tirsdag eftermiddag. Det er det højeste antal FC Nordsjælland nogensinde har haft på et dansk A-landshold, og gør samtidigt FCN til den klub med flest spillere i truppen. Andreas Bjelland, Mikkel Beckmann og Tobias Mikkelsen skal alle møde op i landsholdslejren, når truppen samles efter næste weekends Superligarunde. Andreas Bjelland fik genvalg efter sine imponerende landskampe mod Portugal og Cypern, og dermed kan den 23-årige viceanfører i FC Nordsjælland få sin landskamp nr. 4 og 5, hvis han kommer på banen i de to kommende kampe. Mikkel Beckmann har for alvor genfundet sin form og sit niveau efter angriberen i sommer skiftede til tigrene fra Randers FC, og det har altså nu givet pote i forhold til A-landsholdet. Beckmann har ikke været med omkring det danske A-landshold siden VM i Sydafrika sidste år og er foreløbigt noteret for 6 landskampe for Danmark. Tobias Mikkelsen har aldrig før været med omkring det danske A-landshold. Men forrygende form på kanten hos FC Nordsjælland har banet vejen for udtagelsen til de to kommende landskampe. Mikkelsen har i denne sæson indtil videre været meget stabil i sine præstationer for FCN og har nyt godt af holdets offensive spil og gode resultater. ”Toby” har aldrig før spillet for A-landsholdet og vil derfor få sin debut, hvis han kommer på banen mod enten Sverige eller Finland. Også på U/20 og U/21 landsholdene er FC Nordsjælland godt repræsenteret. Jores Okore og Andreas Laudrup er begge med igen i U/21 truppen, der skal følge op på den gode start i EM-kvalifikationen med en kamp i Makedonien, og så har Landstræner Morten Wieghorst fundet plads til to af de yngste tigre til U/20 landsholdets samling i samme periode. Her får Mark Gundelach og Oguzhan ”O.G” Aynaoglu muligheden for at markere sig.