FCN fejrede sine landsholdsspillere

Kategorier


Sportschef Jan Laursen og landsholdets nye forsvarsprofil Andreas Bjelland skålede i champagne sammen med resten af FC Nordsjælland for dansk fodbolds succes efter dagens træning.

FCN fejrede sine landsholdsspillere

Andreas Bjelland, Jores Okore og Andreas Laudrup blev hyldet af hele klubben med et glas champagne efter dagens træning

FC Nordsjælland har tradition for at fejre sine landsholdsspillere, og selv om det ikke var Andreas Bjellands debut på A-landsholdet mod Cypern og Portugal, samledes hele klubben i dag efter træningen for at fejre Bjelland og det danske landsholds EM-billet. Og samtidig også hylde Jores Okore og Andreas Laudrup for deres fornemme præstationer med U/21 landsholdet i den seneste uge. Hele Superligatruppen, ledere, trænere og administration var samlet til et glas champagne i FCN Baren til en fælles skål: – Vi skal holde fast i at samles til de gode ting og fejre dem med holdånd og glæde. Et stort tillykke til Bjelland, vores to U/21 landsholdsspillere og dansk fodbold. Det er så vigtigt for alle, fastslog Sportschef Jan Laursen. Andreas Bjelland måtte efter taktfaste klapsalver igen tage ordet, som han allerede havde gjort ved samlingen til dagens træning: – Jeg vil gerne igen sige tak til mine holdkammerater, der har hjulpet mig til at nå dertil, hvor jeg er nået. Det er et stort cadeau til hele truppen og teamet omkring Superligafodbolden her i FC Nordsjælland, fastslog Andreas Bjelland. I løbet af de to seneste kampe har han formået at blive en profil på det succesrige danske landshold, der nu kan se frem mod sommerens EM-slutrunde, men Andreas Bjelland holder begge ben solidt plantet ved jorden, selv om især kampen mod Portugal var en overvældende oplevelse. I FC Nordsjællands kampprogram til lørdagens match i Farum Park mod AaB kl. 17 giver Andreas Bjelland et indblik i sine oplevelser og tanker i de ti dage med A-landsholdet og de to skæbnekampe med det lykkelige udfald. Her er et uddrag: – Jeg er ikke typen der frygter det store på en fodboldbane. Og jeg mener heller ikke, jeg er typen der bekymrer mig med at tvivle på mig selv. Men jeg vil da gerne være ærlig og erkende, at jeg kan huske, at jeg i løbet af opvarmningen tirsdag aften kiggede lidt op og så de lidt tungere drenge ovre på den anden side af banen.

– Der var Ronaldo og Nani, og så når man da at tænke, det nok bliver en stor mundfuld. Det samme tænkte jeg i spillertunnellen, da vi stod side om side med dem, inden vi skulle ind og spille. Men under kampen spiller man jo bare, og så er der ikke tanker om, at der er nogle andre drenge end dem, jeg plejer at møde i Superligaen. Der går det bare løs, fortæller Andreas Bjelland.

På stadion på lørdag kan man i kampprogrammet læse hele Andreas Bjellands spændende indblik i ti helt fantastiske dage.