FC Nordsjælland møder FCK i Parken

Kategorier


Det bliver i Parken mod FCK, FC Nordsjælland skal forsvare pokalen i kvartfinalen. Herfra har FCN gode minder fra 3-1 sejren i Superligakampen i mandags.

FC Nordsjælland møder FCK i Parken

Pokallodtrækningen gav en kvartfinale mellem de to seneste års danmarksmestre og pokalvindere

FCN skal en tidlig tur til Parken for at forsvare pokaltitlen i denne sæson. De seneste to år har FCN fejret pokaltriumf i Parken med finalesejre over FCM, og efter at have slået midtjyderne ud torsdag gav lodtrækningen fredag middag alligevel en tur til Parken, idet FCN trak udebane mod de danske mestre fra FCK i kvartfinalen. Altså en kopi af Superligakampen i mandags og en kamp mellem de to seneste års titelvindere, FCK som mestre og FCN som pokalvindere. Kvartfinalerne er programsat til onsdag 23. november, men kan også rykkes en dag frem eller tilbage efter ønske fra TV. Der er næppe tvivl om, at det bliver kampen FCK-FCN, der for alvor sættes fokus på. Lodtrækningen gav  dette resultat: Fredericia-Horsens
VB Kolding-HB Køge
FCK-FCN
Næsby-SønderjyskE