Beckmann: Svært et lirke sådan et forsvar op

Kategorier


Mikkel Beckmann viste, at der er bid i ham, og tiljubles her efter scoringen til 1-0. (Foto: Boesenfoto.dk)

Beckmann: Svært et lirke sådan et forsvar op

FC Nordsjællands spillere leverede igen en fantastisk disciplineret holdindsats og blev belønnet for det

Efter endnu tre dejlige point i en svær kamp var der naturligvis jubel, så betonen rystede under Farum Park ved sejrssangen. Matchvinder Mikkel Beckmann scorede for anden gang i denne sæson: – Jeg kunne mærke med det samme, at jeg ramte bolden rigtigt godt, og det var dejligt at se den suse ind i det bagerste målhjørne. Det er så svært et lirke sådan et forsvar op, så det er vigtigt at score, når chancen er der. – SønderjyskE lurede hele kampen kun på at slå kontra, og det var vigtigt, at vi holdt dem fra fadet og sikrede sejren, siger Mikkel Beckmann. Patrick Mtiliga blev kåret som Man of the Match, og han er meget imponeret over det FCN-hold, han er kommet ind på: – Det er et drømmescenario. Jeg vidste, jeg kom hjem til et godt hold, og jeg kan virkelig se potentialet og er sikker på, at det bliver godt, hvis vi bare holder den gejst, der er nu. Det var et vigtigt step for os i dag. Vi kontrollerer spillet hele vejen igennem. – Vi kunne være røget i deres fælde og være blevet lullet i søvn, men vi blev ved og fandt løsningen. Hvis man ser på hele billedet af den her kamp, forstår man, hvorfor vi vinder, som vi gør. Vi tacklede en svær kamp på en god måde, siger Patrick Mtiliga. Andreas Bjelland nød også, at han nu kan tage afsted til landsholdslejren med en sejr i bagagen: – Det er en dyd at spille med den tålmodighed, vi gjorde i dag. Vi holdt fast i bolden, og vi angreb med omtanke, som vi på forhånd havde sagt, at vi ville. Før blev vi kaldt ustabile, men nu har vi som hold løftet os, så det ser helt anderledes ud. – Vi har en fantastisk hjemmestatistik, og vi holder igen nullet. Det er også vigtigt, siger Andreas Bjelland.