Truppen til Hjørring

Kategorier


Tobias Mikkelsen scorede den afgørende træffer, da FCN sidste år besejrede Hjørring 1-0. (Foto: Boesenfoto.dk)

Truppen til Hjørring

Trænerteamet har udtaget de 21 spillere, der skal forsvare det dobbelte pokalmesterskab i Hjørring onsdag aften kl. 18.00.

Sidste år tørnede FC Nordsjælland og FC Hjørring også ind i hinanden i 3.runde af DBU Pokalen. En kamp der endte med en 1-0 sejr til tigrene, men først efter en hård og tæt dyst, hvor hjemmeholdet fra 1.division bl.a. brændte et straffespark inden Tobias Mikkelsen blev matchvinder. Og selv om FCN endte med at vinde turneringen for andet år i streg er oplevelsen i Hjørring ikke glemt. – Det bliver svært at komme forbi Hjørring. Vi var der sidste år i pokalen, og det holdt hårdt, før vi kom videre. Hjørring har stor selvtillid i øjeblikket efter tre sejre i træk i 1. division over Vestsjælland, Næstved og AB. Vi har set dem nøje an, og forbereder os akkurat lige så godt som til en Superligakamp, siger FC Nordsjællands Cheftræner Kasper Hjulmand. Han har sammen med resten af trænerteamet derfor ikke sparet mange spillere til den svære pokalopgave, hvor målsætningen er videre kvalifikation til DBU Pokalens 4.runde. – Vi tager kampen meget seriøst og er klar over, at vi virkelig skal præstere for at klare det. Vi tager til Hjørring for at vinde, for vi vil meget gerne videre i pokalturneringen, siger Kasper Hjulmand. FC Nordsjællands trup til 3.runde i DBU Pokalen i Hjørring onsdag kl. 18.00: 1.Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 13. Oguzhan “O.G” Aynaoglu, 15. Mads Thomsen, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Matti Lund Nielsen, 21. Christian Gytkjær, 23. Mathias Nielsen, 25. David Jensen (M), 27. Seejou King, 28. Nichlas Rohde. Truppen tæller 21 spillere, og derfor sorteres tre fra på kampdagen. Vi vil her på hjemmesiden sørge for løbende opdatering af begivenhederne i Hjørring med startopstilling lige før kampstart samt meldinger med nyt fra kampen med jævne mellemrum undervejs.