Truppen til Brøndby

Kategorier


Andreas Bjelland er tilbage i FCN-truppen mod Brøndby. (Foto: Boesenfoto.dk)

Truppen til Brøndby

Cheftræner Kasper Hjulmand har udtaget den trup, der skal forsvare FC Nordsjællands fine hjemmebanestatistik søndag kl. 16.00, når Brøndby kommer forbi Farum Park.

FC Nordsjælland skal søndag eftermiddag forsvare klubbens efterhånden fine hjemmebanestatistik endnu engang, når Brøndby kommer forbi Farum Park kl. 16.00. I de seneste ti kampe her, har ingen modstander formået at besejre tigrene, og sådan satser Cheftræner Kasper Hjulmand på det forbliver, selv om det er en modstander med kvalitet, der kommer forbi. – Vi skal møde et hold, der har nogle rigtig dygtige spillere, som vi er opmærksomme på. Vi har derfor en stor respekt for Brøndby, og vi skal præstere tæt på vores maksimale, for at få den sejr, vi gerne vil have, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. De seneste to kampe mellem de to klubber er endt 1-1 og begge kommer til opgøret med selvtillid. Brøndby vandt med hele 5-0 i sidste spillerunde og har fået forstærket truppen med flere spillere, mens FCN er på Superligaens 4.plads med sejr i 4 af de seneste 5 kampe. – Vi har en rigtig stor tro på vores eget hold, og måden vi gør tingene på. Vi har haft marginalerne på vores side den seneste tid, men det er ingen tilfældighed. Man skal søge den slags, og det gør vi, hver gang vi går på banen. Det vil være en stor ting for os at slå Brøndby. Det er ikke tit det sker, men vi har en god fornemmelse og tror på, at det vil ske denne gang, siger Kasper Hjulmand. Trænerteamet kan igen råde over Andreas Bjelland, der er tilbage efter at have siddet over i sidste runde mod AaB pga. et slag på benet. Til gengæld er Henrik Kildentoft ikke udtaget, da han er sygdomsramt. FC Nordsjællands trup til Superligakamp mod Brøndby i Farum Park søndag kl. 16.00: 1. Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 13. Oguzhan “O.G” Aynaoglu, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Matti Lund Nielsen, 21. Christian Gytkjær, 22. Andreas Laudrup, 24. Andreas Granskov, 25. David Jensen (M).