Truppen til AGF

Kategorier

 
– Vi skal møde et hold, som har lige så meget tur i den som os for tiden, siger FC Nordsjællands Cheftræner Kasper Hjulmand. (Foto: Boesenfoto.dk)

Truppen til AGF

FC Nordsjællands trænerteam har udtaget truppen til topopgøret i Århus lørdag kl. 17.30.

Når FC Nordsjælland lørdag kl. 17.30 løber på banen i Århus mod oprykkerne fra AGF, er der rent faktisk tale om et ægte topopgør i Superligaen. Tigrene er på en 2.plads i tabellen, mens hjemmeholdet AGF er på en øjeblikkelig 4.plads. Og der er i den grad tale om to formstærke hold. FCN har vundet 5 af de seneste 6 kampe i ligaen, mens hjemmeholdet ikke har tabt i 5 kampe i streg og har vundet de seneste 3. Derfor er der også masser af respekt fra Cheftræner Kasper Hjulmands side, inden de to klubber krydser klinger lørdag. – Vi skal møde et hold, som har lige så meget tur i den som os for tiden. Jeg synes, de har taget et flot hop ind i Superligaen, og er et meget rutineret mandskab. Vi ved godt, det er en stærkt modstander, vi skal op imod, og den udfordring glæder vi os til at tage op, siger Kasper Hjulmand. FC Nordsjælland kan atter melde om en skades- og karantænefri trup. I midtugen blev den videre adgang i DBU Pokalen sikret for de dobbelte forsvarende mestre, og derfor er selvtilliden intakt i den Nordsjællandske lejr inden kampen. – Vi er i en god forfatning, synes jeg. Vi har nu vundet fem kampe i streg, hvis man tæller pokalen med, så resultatmæssigt har vi meget selvtillid. Og på spillet synes jeg også, man kan se en udvikling, der er hjulpet godt på vej af den selvtillid. Vi har tanket meget af det, men omvendt ved vi også, at det med ikke at tage noget for givet, er det der har bragt os hertil. Så den sunde portion respekt for hver opgave, kombineret med selvtilliden, er det der giver os marginalerne. Og vi tror på, at hvis vi giver os 100 %, så kan vi godt vinde denne her kamp mod AGF ud fra samme recept, siger Hjulmand. FC Nordsjællands trup til Superligakamp lørdag kl. 17.30 i NRGi Park: 1.Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 15. Mads Thomsen, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Matti Lund Nielsen, 21. Christian Gytkjær, 22. Andreas Laudrup, 24. Andreas Granskov, 25. David Jensen (M). Truppen tæller 19 spillere og derfor sorteres een enkelt fra på kampdagen.