Tre FCN-spillere med U/16 landsholdet

Kategorier


Christian Køhler er én af de tre FCN-spillere på det nye U/16 landshold. (Foto: Jens Kristian Lørup)

Tre FCN-spillere med U/16 landsholdet

DBU holder træningssamling i Vildbjerg for det nye U/16 landshold 3. og 4. oktober

FC Nordsjælland er repræsenteret med tre spillere, når DBU mandag 3. oktober samler det nye U/16 landshold til en todages fællestræning i Vildbjerg. Det er Christian “TK” Køhler, Rasmus Hansen og Jonas Skovengaard, der har fået valg til nationalmandskabet. Det glæder naturligvis ikke blot de tre drenge, men også FC Nordsjællands A+ Træner Kenneth Rasmussen, der har ansvaret for klubbens talentudvikling: – Vi har startet en ny årgang for U/17 og således også et nyt U/16 landshold i DBU regi. Det er altid vigtigt for en klub som vores at få en god start med en årgang og være godt repræsenteret på landsholdet. Det er et kvalitetsstempel. – At have tre spillere med i det selskab er godkendt. Vi har en stor og bred årgang 96, og de udgør ofte mere end halvdelen af vores U/17 Ligamandskab. Alle de tre udvalgte har en rigtig god arbejdsmoral, og udtagelsen er meget fortjent. Holder vi næsen i sporet omkring vores U/17, så tror jeg også på, at vi har flere fra årgang 96 på vej mod Danmarks nationalhold, siger Kenneth Rasmussen. Landstræner Thomas Frank har valgt 30 spillere til træningssamlingen i Vildbjerg.