Tobias Mikkelsen: Brøndby vil prøve at stresse os

Kategorier


Tobias Mikkelsen scorede mod både Lyngby i sidste hjemmekamp og mod AaB i Aalborg i søndags. (Foto: Boesenfoto.dk)

Tobias Mikkelsen:
Brøndby vil prøve at stresse os

Angriber Tobias Mikkelsen mener, at opskriften for FCN er at holde fast i bolden og få ro over spillet mod Brøndby søndag kl. 16 i Farum Park

Når FCN på søndag tager imod Brøndby i Farum Park er der lagt op til et brag af en kamp mellem et hjemmehold, der har vundet fire af de seneste fem Superligakampe, og et udehold, der kommer med ny selvtillid efter 5-0 over HB Køge i Dennis Rommedahls debut på vestegnen. FCN vandt med en imponerende indsats 2-1 i Aalborg over AaB, der inden den kamp havde maksimumpoint på hjemmebane. Og FCN har i de seneste fem kampe scoret 11 mål, altså godt to mål i snit pr. kamp. – To mål pr. kamp. Det lover jo meget godt, og det vil vi da gerne gentage mod Brøndby. Men de har et stærkt hold, som vi har respekt for, så vi skal arbejde 110% for hinanden for at vinde, siger Tobias Mikkelsen, der selv har scoret i begge de seneste kampe. – Det er et andet Brøndby-hold, end vi mødte tidligere. De har købt rutineret ind, og med Rommedahl har de fået tilført lidt fart. De vil komme med fight og energi og prøve at stresse os, men så skal vi være rolige med bolden og holde fast i den, som vi gjorde mod AaB. – Holder vi godt fast i bolden, har de heller ikke kræfter til at holde et højt pres. Med tålmodighed skal vi nok finde de rigtige løsninger, siger Tobias Mikkelsen, der selv har en fortid i Brøndby fra 2007 til 2009. – Jeg snakker jo stadig med en del derude, så på den måde er kampene mod Brøndby stadig med lidt specielle følelser, men når der fløjtes op, er de væk. Så gælder det kun om at vinde, og jeg tror på det, siger Tobias Mikkelsen. I Aalborg spillede han for første gang sammen med Patrick Mtiliga, der fik sin Superligadebut for FCN som venstre back. Og efter lidt problemer med sammenspillet på venstrekanten i det første kvarter, fandt de to ind i et vældig godt samspil. – Jeg synes også, det kom til at fungere godt, men det er klart, at vi lige skal lære hinanden at kende. Vi har kun spillet én kamp sammen, og det skal nok blive bedre endnu. Patrick og jeg snakker en del om sammenspillet til træningen og øver i det, men kamp er noget andet. Han kommer med en masse erfaring, og det får vi glæde af, siger Tobias Mikkelsen.  Hos Danske Spil er Brøndby favorit i søndagens kamp mod FC Nordsjælland. Oddsene på Den Lange ser således ud: Kamp 158 FCN-Brøndby 1-X-2 til odds 3,15 – 3,40 – 2,05
Tobias Mikkelsen giver følgende spilforslag hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne Superligarunde:
Kamp 133 FCM-SønderjyskE 1 til odds 1,55
Kamp 162 Lyngby-Silkeborg X til odds 3,15
Kamp 189 FCK-AaB 1 til odds 1,35 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER