To FCN-spillere på U/18 landsholdet

Kategorier


Philip Zinckernagel får chancen for debut på U/18 landsholdet i Farum Park

To FCN-spillere på U/18 landsholdet

Den ene af U/18 landsholdets kampe mod Belgien spilles i Farum Park torsdag 20. oktober

FC Nordsjælland har to spillere i den trup, som landstræner Per Andersen har udtaget til to venskabskampe mod Belgien for U/18 landshold tirsdag 18. oktober i Roskilde og torsdag 20. oktober i Farum Park. Det er Kristian Lindberg og Philip Zinckernagel fra FC Norsjællands U/19 trup, der får den oplevelse, men da der skal prøves mange spillere, er de hver især kun med i den ene af kampene. Kristian Lindberg har fået valg til den første kamp mod Belgien i Roskilde, mens Philip Zinckernagel er i truppen til revanchekampen to dage senere. Begge kampene mod Belgien har kick off kl. 18.00. For Philip Zinckernagel kan det således blive en meget speciel oplevelse at få debut på U/18 landsholdet på hjemmebane i Farum Park. Hele truppen er fra mandag 17. oktober indkvarteret på Farum Park Sports- og Konferencecenter.