Status – Målsætning

Kategorier

Først og fremmest handler det om at få lagt afstand til nedrykningsstregen, siger sportschef Jan Laursen (Foto:FCN)

Status – Målsætning

Transfervinduet er lukket, der er landskampspause og sæsonens første fase er afsluttet. Derfor kan FCN’s sportslige vurdere målsætningen frem til vinterpausen.

  Efter et sindsoprivende startprogram på den nye sæson, hvor FC Nordsjælland har deltaget i både Superligaen, DBU Pokalen og Europa League kvalifikationen, samtidig med at transfervinduet har stået åbent, så er der nu en mulighed for at puste ud og få sig et overblik. Derfor kan Sportschef Jan Laursen og Cheftræner Kasper Hjulmand gøre status over målsætningen for resten af året. Sportschef Jan Laursen:
-Vores næste mål sættes i forhold til vinterpausen. Grundlæggende ligger det dybt i klubbens ånd, at vi hele tiden skal forbedre os på alle parametre. Og hvis vi kigger på ligaen, så har vi en masse interne målsætninger, som Cheftræneren og truppen har i forhold til hinanden. -Vi skal holde næsen helt nede i sporet belært af de seneste års erfaringer. Det har vist sig umuligt at kunne se, hvem der ender i top-4 og, hvem der rykker ned. Derfor skal vores hovedfokus hele tiden være på den næste kamp og arbejde målrettet efter at vinde den. -Vi skal skrabe så mange point sammen som muligt og have den klare målsætning, at vi skal have så stort et hul som muligt ned til bunden af rækken, så vi henover vinteren kan vurdere, hvad der skal være det placeringsmæssige mål for sæsonen. Vi er optimistiske men samtidig også ydmyge over for, hvor tæt denne her liga egentlig er, og hvor lidt der kan gøre forskellen på, hvem der kommer til at ligge til nedrykning og, hvem der har en god sæson. Cheftræner Kasper Hjulmand:
-Jeg har læst i en avis, at vi nu skal til at være tophold. Men jeg må sige, at det ikke er det, det handler om. Jeg mener virkelig, at vi kan vinde over alle og tabe til alle i Superligaen. Og derfor er respekten for enhver modstander i denne liga simpelthen så vigtig. Vi skal gøre alt, hvad vi kan for, at vi til jul vil have skabt så stor afstand som muligt til bunden. -Gør vi det, så vil vi også stå over for et forår, hvor vi kan angribe muligheden for en god placering i den øverste ende. Så nu handler det om, at vi fokuserer på den næste kamp, hvor jagten går ind på marginalerne.