Søren C.: Begge hold går efter den fede følelse

Kategorier


Søren Christensen venter en meget tæt pokalkamp mod FCM.

Søren Christensen: Begge hold går efter den fede følelse i Parken

FC Nordsjællands spillere forventer en meget svær pokalkamp mod FCM

En gentagelse af de to seneste års pokalfinaler var ikke noget ønskeresultat af dagens pokallodtrækning, set med FCN-spillernes øjne. Søren Christensen udtrykker det således: – Det var en svær lodtrækning, men det er da godt, at vi trak hjemmebane. Jeg ville hellere have haft FCM senere i turneringen, men det bliver spændende, og vi er opsat på at gå videre, for vi ved allesammen, hvilken stor oplevelse det er at spille pokalfinale. – Man kan vel fastslå, at det bliver to toptændte hold, der mødes, for begge hold går efter igen at opleve den fede følelse i en finale i Parken. Så vi ved, hvad vi spiller om, siger Søren Christensen. Tobias Mikkelsen er enig: – Det bliver svært, men vi har jo slået dem før, og nu møder vi dem da i det mindste ikke i finalen igen. Vi glæder os, siger Tobias Mikkelsen.  Andreas Bjelland har denne kommentar: – Bortset fra FCK og Brøndby var FCM vel det værste hold, vi kunne trække. Men det bliver en sjov kamp, når det nu ikke kunne blive finalen igen. Forhåbentlig kan vi fastholde vores gode hjemmebanestatistik frem til den kamp, så vi også kan bruge det positivt, siger Andreas Bjelland.