Point til både U/19 og U/17 Ligaholdene

Kategorier


Rasmus Hansen i duel under lørdagens U/17 Ligakamp. (Foto: Jens Kristian Lørup)

Point til både U/19 og U/17 Ligaholdene

FC Nordsjællands U/17 vandt 3-2, mens U/19 måtte nøjes med uafgjort 1-1

Det var meget tæt på, at begge FC Nordsjællands Ligahold havde vundet, da de lørdag havde besøg af Vejle BK Kolding. Men det lykkedes kun for U/17, mens U/19 måtte se gæsterne udligne i sidste øjeblik. U/19 Liga: FCN-Vejle BK Kolding 1-1 (1-0) Mål: 25. minut 1-0 Anders Junge. 93. minut 1-1. Kampen startede ikke helt godt for FCN, der slap heldigt fra noget, der lignede et straffespark, som ikke blev dømt. Og lidt efter måtte målmand Mathias Djernæs præstere en stor redning for at hindre gæsterne fra Vejle BK Kolding i at score. Men herefter overtog FCN initiativet med sikker styring af kampen. Det gav også en helt fortjent føring til tigrene på et godt mål af Anders Junge. Desværre fik FCN ikke udnyttet overtaget til flere mål, og holdet fik generelt skabt for få målchancer kampen igennem. FCN forsømte at jagte 2-0 målet i det sidste kvarter af kampen, og så faldt straffen i dommerens tillægstid, hvor gæsterne fremtvang tre hjørnespark og udlignede til 1-1 på det sidste spark i kampen. – Det føltes som et nederlag, men det gør det bare ekstra vigtigt at komme videre og få en sejr i næste kamp i Randers på lørdag, siger U/19 Cheftræner Peter Feher.
U/17 Liga: FCN-Vejle BK Kolding 3-2 (2-0) Mål: 10. minut 1-0 Emiliano. 16. minut 2-0 Marcus Ingvartsen. 55. minut 3-0 Marcus Ingvartsen. 62. minut 3-1. 71. minut 3-2. FCN startede kampen som lyn og torden, og der blev virkelig lagt pres på gæsterne. Hjemmeholdet sidder helt på kampen i det første kvarter, og det giver bonus i form af to mål ved Emiliano Marcondes og Marcus Ingvartsen. Den hurtige 2-0 føring blev bare ikke en fordel i det lange løb, da de unge tigre blev alt for ivrige efter flere scoringer og glemte alt om forsvarsspil. Det gav således gæsterne fra det østjyske flere store målvhancer, som de dog ikke forstod at udnytte. 2. halvleg startede lidt som første med FCN i teten, og Marcus Ingvartsen var på pletten med sin anden scoring til 3-0. Men så gentog historien sig også den anden vej med for meget fremadrettet spil og ingen tanke for forsvaret, og nu forstod Vejle/Kolding spillerne at udnytte blottelserne. Heldigvis dog kun to gange, så FCN vandt kampen 3-2. Cheftræner for U/17, Sune Jensen, var heller ikke helt tilfreds trods sejren: – Stor ros til drengene for starten på begge halvlege, men jeg må så også sige, at der er store udviklingsmuligheder i vort forsvarsspil. Kampen blev mere spændende, end det var nødvendigt, fordi vi ikke forstod at lukke den. Det var godt at se, at Marcus Ingvartsen kom i gang med sine første to scoringer i U/17 Ligaen, siger Sune Jensen. FCN U/17 spiller på lørdag i Randers i noget, der ligner et topopgør.