Ny FSN klub

Kategorier

FC Nordsjællands administrationschef og bestyrelsesmedlem Peter Christensen fra KFUM BK bytter trøjer.

Ny FSN klub

KFUM BK fra Emdrup er blevet en del af Fodbold Samarbejde Nordsjælland. Til sidste hjemmekamp mod Brøndby fik medlemmerne en stor oplevelse og ser nu frem til at være en del af netværket.

  FC Nordsjællands klubsamarbejde, FSN, har fået et nyt medlem. KFUM Emdrup er trådt ind i samarbejdet og vil fremover tage aktivt del heri. FC Nordsjælland glæder sig over at have fået en ny FSN klub, der med tæt ved 500 medlemmer og en stærk foreningskultur kan blive et vigtigt aktiv for alle i netværket. KFUM Emdrup har således udtryk stor engagement på at få et målrettet og konstruktivt samarbejde igang. 

I forbindelse med sidste hjemmekamp mod Brøndby fik klubbens årgang 2000 en stor oplevelse ved at spille forkamp mod Helsinge Fodbold. Herudover fik mange af klubbens andre medlemmer en perfekt start på besøget i Farum Park, da kampen som bekendt endte med hjemmesejr til FCN.

Bestyrelsesmedlem Peter Christensen glæder sig over den første oplevelse og ser frem til flere arrangementer i Farum Park:

”Med vores nylig indtræden i FSN fik vi vores “debut” i Farum Park. For vores årgang 00 hold var kampen mod Helsinge en meget stor oplevelse. Nogle af drengene havde forud for kampen en søvnløs nat af bar spænding. Desuden gjorde en stor del af vores ungdomsspillere brug af deres Ungdomsfrikort til kampen, hvilket vi håber de også vil gøre fremadrettet. I KFUMs Boldklub er vi meget tilfreds med udbyttet af det indtil kortvarige samarbejde med FCN, og håber dette vil fortsætte til stor glæde for begge parter”, siger Peter Christensen.

I FC Nordsjælland ser vi også frem til samarbejdet med KFUM BK og vil gerne benytte anledningen til endnu engang at sige velkommen til alle klubbens medlemmer.

Fodbold Samarbejde Nordsjælland netværket tæller i dag 57 klubber med tæt ved 20.000 ungdomsmedlemmer.