Jores Okore: Respekt men ingen frygt

Kategorier


Jores Okore blev kåret som kampens spiller mod Brøndby og takker her selv publikum i Farum Park for opbakningen. (Foto: Boesenfoto.dk)

Jores Okore: Respekt men ingen frygt

Unge Jores Okore scorede sit første Superligamål mod Brøndby og glæder sig til lørdagens kamp i Århus mod AGF

Da Jores Okore midt i august fyldte 19 år var han allerede dobbelt pokalmester fra sidste sæson. Først med FC Nordsjællands Superligahold i pokalfinalen i Parken i maj og lidt senere U/19 pokalvinder med sit eget hold. Unge Okore fik sit store gennembrud som Superligaspiller i foråret, men den nye sæson startede lidt skidt for ham, da en overbelastningsskade i knæet holdt ham ude af de første kampe. Siden han vendte retur til hjemmekampen mod HB Køge er det dog gået forrygende både for Jores Okore selv og FCN. Den bomstærke forsvarer krydrede det hele med sit første Superligamål til 2-0 i søndagens sejr over Brøndby. Jores Okore var synligt lykkelig over den træffer, men det ændrer ikke på hans ydmyge attitude og altid dedikerede indsats: – Det var da dejligt at score det mål, og at det går så godt for holdet. Men det er ikke kun min fortjeneste. Jeg går ind og gør min del, men det er hele holdet, der fungerer så godt lige nu. Vi har et godt sammenhold og hænger fint sammen i kæderne med stor bevægelighed og masser af kommunikation, siger Jores Okore. Han glæder sig til næste udfordring i morgen lørdag kl. 17.30 mod AGF på NRGi Park i Århus, hvor et talstærkt publikum vil bakke hjemmeholdet op. AGF har ligesom FCN tre Superligasejre i træk som en solid ballast og i Søren Larsen og Peter Graulund to skarpe angribere: – Det er to gode angribere, som begge er meget målfarlige, så det bliver en udfordring for Bjelland og mig i centerforsvaret men også for hele bagkæden og holdet foran. Det er jo hele holdet, der forsvarer og angriber, så det skal hænge sammen som i de foregående kampe. – Jeg ser frem til at spille i Århus. De har mange tilskuere, der skaber stemning så de kan høres, selv om de er lidt længere væk på grund af løbebanen. AGF er et godt hold, og vi har respekt men ingen frygt for dem, siger Jores Okore. Han frygter heller ikke, at FCN svæver på en sky efter de seneste sejre: – Vi holder begge ben på jorden og koncentrerer os om én kamp af gangen. Lige nu er vi 100% fokuseret på kampen mod AGF, og jeg tror, chancerne i kampen er nogenlunde 50/50. Og vi ved godt, hvor hårdt vi skal arbejde for at søge de små marginaler, der gør forskellen i de tætte Superligaopgør, siger Jores Okore. Hos Danske Spil er AGF favorit i lørdagens kamp mod FC Nordsjælland. Oddsene på Den Lange ser således ud:
Kamp 95 AGF-FCN 1-X-2 til odds 2,00 – 3,35 – 3,30 Jores Okore giver følgende spilforslag hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne Superligarunde:
Kamp 46 Brøndby-FCK X til odds 3,50
Kamp 168 Silkeborg-Horsens 1 til odds 2,45
Kamp 238 AaB-Lyngby 1 til odds 1,40 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER