Jesper Hansen i bedring

Kategorier


Målmand Jesper Hansen måtte udgå af kampen i Århus kort før pausen efter at være blevet ramt i hovedet af Søren Larsens knæ. (Foto: Boesenfoto.dk)

Jesper Hansen i bedring

FC Nordsjællands målmand Jesper Hansen er fortsat indlagt på hospitalet, men er heldigvis sluppet med en hjernerystelse.

Det så meget dramatisk ud, da FC Nordsjællands målmand Jesper Hansen måtte udgå af Superligakampen i Århus lørdag aften og senere blev kørt fra stadion i en ambulance. AGF’s angriber Søren Larsen kom til at ramme Hansen i baghovedet i en duel i slutningen af 1.halvleg, og både FC Nordsjællands og AGF’s medicinske stab var enige om, at målmanden skulle en tur på hospitalet for at blive tjekket. Søndag formiddag kom diagnosen så. – Jesper har pådraget sig en hjernerystelse. Han har i nat ligget på intensiv afdeling på Århus Universitetshospital, hvor hans hoved er blevet CT-scannet. Scanningen viste heldigvis intet unormalt, og søndag er han blevet flyttet til ortopædkirurgisk afdeling, hvor han foreløbig skal ligge til observation til mandag, siger leder af FC Nordsjællands medicinske stab Jakob Møller. Jesper Hansen er ellers kommet flot fra start i denne sæson, men må nu nok se frem til en kamppause. – Det ville være helt uforsvarligt at regne med ham i forhold til kampen på søndag hjemme mod SønderjyskE. Men derefter kommer der er en landskampspause, og så kan det være, vi har ham tilbage i topform efter den. Vi må vente og se, hvordan han gør fremskridt, når vi får ham tilbage, og han er klar til at komme på træningsbanen igen, siger Jakob Møller. Jesper Hansen blev i Århus afløst af 19-årige David Jensen, der holdt buret rent i resten af kampen, ligesom han for øvrigt gjorde det i FC Nordsjællands pokalsejr i Hjørring sidste onsdag.