Hjulmand: Et godt stykke håndværk

Kategorier


Jores Okore og resten af FCN-holdet leverede et professionelt arbejde i Hjørring. (Foto: Boesenfoto.dk)

Hjulmand: Et godt stykke håndværk

FC Nordsjællands Cheftræner savnede kun det ekstra mål, der havde lukket kampen helt

FCN tog til Hjørring for at sikre billet til ottendedelsfinalerne i DBU Pokalen, og den mission blev klaret uden de store problemer undervejs. Med en sikker 2-0 sejr kan FCN nu se tilbage på 16 pokalkampe i træk uden nederlag og er med i bowlen ved lodtrækningen fredag 30. september. – Det er det, der betyder noget. Vi leverede et godt stykke håndværk. Vi lagde tryk på dem fra start, scorede et tidligt mål og endnu ét inden pausen. Vi holder koncentrationen og giver ikke noget væk, så det var et robust professionelt arbejde, konstaterer FC Nordsjællands Cheftræner Kasper Hjulmand. En enkelt ting kunne han dog godt have ønsket sig anderledes: – Vi forsømmer at få lukket kampen med målet til 3-0, selv om vi har chancerne til det. Derfor blev der også for meget hektik i de sidste fem minutter. Vi havde kontrol over det hele i 85 minutter og vidste, hvor vi havde kampen indtil de sidste fem minutter, der blev lidt for hektiske, siger Kasper Hjulmand. Han kan dog glæde sig over, at sejren blev kørt mere sikkert hjem end for et år siden, hvor FCN kun vandt 1-0 og Hjørring undervejs brændte straffespark. – Ja, jeg føler også, at der var større forskel i år. Det vigtige var at levere og være i potten ved lodtrækningen til næste runde. Nu retter vi fokus mod Superligaen igen, hvor der er kamp allerede om tre dage, siger Kasper Hjulmand. FCN skal på lørdag en tur til Århus for at spille mod AGF kl. 17.30.