God indsats af to FCN-spillere på U/17 landsholdet

Kategorier


Samed Barut og Emiliano vender tilbage til U/17 træningen i FCN med ny inspiration og selvtillid.

God indsats af to FCN-spillere på U/17 landsholdet

Både Samed Barut og Emiliano var med til at spille Danmark i finalen i Syrenka Cup i Polen

To FCN-spillere var med på Danmarks U/17 landshold ved Syrenka Cup i Polen i sidste uge, og de gjorde sig begge meget fordelagtigt bemærket. Både Samed Barut og Emiliano Hansen var således med til at spille Danmark frem til finalen, der dog blev tabt med 0-2 til værtsnationen Polen. I den indledende kamp mod Hviderusland blev begge FCN-spillere skiftet ind undervejs mod den knusende 5-0 sejr over Hviderusland, og de var begge med fra start i semifinalen mod Ungarn. Her endte den ordinære kamp 1-1, men Danmark gik videre til finalen på straffesparkskonkurrence. Samed Barut har kun positivt at sige om turneringen: – Det var en rigtig god oplevelse for os alle, selv om vi spillede under svære baneforhold. Jeg føler, at vi er kommet tæt på hinanden i landsholdstruppen, og man føler sig som en del af den efter sådan en turnering. – Nu har vi en træningssamling i september, og jeg håber naturligvis at komme med, når U/17 landsholdet i oktober spiller den første EM-kvalifikationskamp. Det vil jeg meget gerne, og jeg kommer tilbage til klubholdet her i FCN med forstærket selvtillid og i endnu bedre form, siger en glad Samed Barut. FC Nordsjællands A+ træner Kenneth Rasmussen siger: – Det er vigtigt for FCN som klub at være repræsenteret på ungdomslandsholdene, og jeg glæder mig over de positive tilbagemeldinger, jeg har fået om de to fra U/17 landstræner Thomas Frank. Han siger, at de ydede en maksimal indsats. Og sådan skal det være, for det er fundamentet for alt i fodbold, siger Kenneth Rasmussen.