FCN videre i pokalen med sikker 2-0 sejr i Hjørring

Kategorier

Pokalkamp Hjørring-FCN 0-2

FCN er klar til ottendedelsfinalerne i DBU Pokalen efter professionelt arbejde. Der er lodtrækning fredag 30. september

Kampen er slut. FCN har vundet sikkert 2-0 og leveret et godt stykke professionelt arbejde. FCN er således med i bowlen, når der fredag 30, september trækkes lod til ottendedelsfinalerne i DBU Pokalen. 92. minut: Gult kort til Jores Okore. 87. minut: Hjørring forsøger at komme tilbage i kampen, men David Jensen leverer to gode redninger på nordjyske forsøg. 86. minut: Gult kort til Mark Gundelach. 83. minut: Udskiftning hos FCN: Seejou King afløser Henrik Kildentoft 74 min. spillet: FCN kontrollerer kampen fuldstændigt og lader bare hjemmeholdets spillere løbe i kombinationerne.
74. minut: Udskiftning hos FCN: Nichlas Rohde afløser Christian Gytkjær. 60. minut: Udskiftning hos FCN. Mads Thomsen afløser “O.G.” 59. minutter spillet: Rawez Lawan har netop haft en meget stor chance skabt af Mikkel Beckmann. I det hele taget spiller Mikkel Beckmann en super kamp, og det var også ham, straffesparket kort før pausen blev lavet imod. 54 min. spillet: FCN fortsat toneangivende, og Mikkel Beckmann er meget tæt på at score. Beckmann afdribler tre mand, men keeperen får lige akkurat reddet skuddet. 41. minut: 2-0 til FCN ved Nicolai Stokholm på straffespark. Og siden har Christian Gytkjær haft en kæmpe chance for at øge føringen kort før pausen. 27 minutter spillet. Hjøring kommer længere frem på banen og går efter en udligning. Hjemmeholdet har tilkæmpet sig tre hjørnespark i træk. 22 minutter spillet. Billedet nogenlunde det samme. FCN har klart spilovertag. Hjørring står langt tilbage på banen og lurer på kontra. Kun en enkelt gang har Hjørring vist lidt farlighed, mens FCN har haft et par store muligheder for at øge føringen. Christian Gytkjær har en friløber, men får ikke scoret, og Mikkel Beckmann misser også et tilbud. To gule kort, et til “O.G.” og et til Hjørring. 9. minut: 1-0 til FCN ved Christian Gytkjær
FCN starter kampen forrygende stærkt. Har bolden stort set hele tiden. Christian Gytkjær og Mikkel Beckmann har to nærgående skudforsøg, og Gytkjær rammer også overliggeren, inden FCN endelig i det 9. minut får bonus af overtaget  med en scoring til 1-0 ved Christian Gytkjær. Oplægger Nicolai Stokholm, der tager et dybdeløb og spiller Gytkjær fri fra baglinjen. FC Nordsjællands trænerteam har valgt startopstilling til pokalkampen i Hjørring med start kl. 18.00, og den ser således ud i den vante 4-3-3 opstilling: David Jensen
Henrik Kildentoft, Jores Okore, Michael Parkhurst, Mark Gundelach
Nicolai Stokholm, Enock Adu, Mikkel Beckmann
Oguzhan “O.G.” Aynaoglu, Christian Gytkjær, Rawez Lawan På bænken:
Jesper Hansen, Søren Christensen, Seejou King, Matti Lund Nielsen, Mathias Nielsen. Nichlas Rohde og Mads Thomsen DBU Pokalen 21. september 2011 Hjørring-FCN 0-2 (0-2) 
Mål
9. minut: 0-1 Christian Gytkjær, assist Nicolai Stokholm 
41. minut: 0-2 Nicolai Stokholm (straffe)
Tilskuere: 585
Dommer: Rasmus Møller Bøjer
Advarsler: Oguzhan “O.G.” Aynaoglu, Jores Okore og Mark Gundelach, FCN, og én advarsel til Hjørring. 
Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
25 David Jensen
2 Jores Okore
4 Henrik Kildentoft (ind i 83. minut 27 Seejou King)
6 Enock Adu
7 Nicolai Stokholm
10 Mikkel Beckmann
12 Rawez Lawan
13 Oguzhan “O.G.” Aynaoglu (ind i 60. minut 15 Mads Thomsen)
18 Michael Parkhurst
19 Mark Gundelach
21 Christian Gytkjær (ind i 74. minut 28 Nichlas Rohde)
På bænken uden at komme ind:
1 Jesper Hansen
17 Søren Christensen
20 Matti Lund Nielsen
23 Mathias Nielsen