FCN satte “Gang i Gribskov”

Kategorier


Den lokale målmand Jannich Storch, der er målmand på FCNs U/19 hold var populær i hjembyen Helsinge, hvor motionsarrangementet “Gang i Gribskov” løb af staben. (Foto: FCN)

FCN satte “Gang i Gribskov”

Tirsdag og onsdag holder mere end 1500 unge gang i Gribskov kommune. FC Nordsjælland var med da første del af arrangementer blev afviklet tirsdag.

  FC Nordsjællands målmand Jesper Hansen og U/19 målmand Jannich Storch var med da FC Nordsjælland tirsdag eftermiddag gæstede Helsingehallerne. Både FCNs rutinerede første valg i målet og den lokale Helsinge dreng, men fortid i samarbejdsklubben Helsinge Fodbold, stod på mål i en straffesparkskonkurrence. Her prøvede en stor del af de fremmødte kræfter med de to målmænd, der viste sig at være vanskellige at passere på håndboldmål. Det lykkedes dog efter en del forsøg at finde de 5 heldige og dygtige vindere, der fik en fortjent præmie i form af en billet til søndagens brag mod Brøndby IF i Farum Park. Arrangementet ”Gang i Gribskov” er rettet mod alle unge fra 7 klasse til og med de forskellige ungdomsuddannelser i kommunen. Formålet er at præsentere de unge for en række forskellige idrætsgrene og skabe nogle festlige rammer omkring idræt og sund kost.