FCN møder igen FCM i pokalen

Kategorier


FCN jagter den tredje pokaltriumf i træk. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN møder igen FCM i pokalen

FC Nordsjælland trak hjemmebane mod FCM i 1/8 finalerne i DBU Pokalen

Fredagens lodtrækning til 1/8 finalerne i DBU Pokalen gav FC Midtjylland som næste modstander for FC Nordsjælland. Altså en gentagelse af de seneste to sæsoners pokalfinale, hvor FCN begge gange har vundet over FCM. FCN trak hjemmebane, så kampen skal spilles i Farum Park. FC Nordsdjællands Matti Lund Nielsen vil gerne løfte pokaltrofæet igen: – Lodtrækningen kunne have været bedre, men den kunne også have været værre. Vi har jo vist, at vi har et godt tag på FCM i pokalturneringen, mens det har knebet mere i Superligaen, så det er måske fint nok. Det er i hvert fald vigtigt, at vi trak hjemmebane, siger Matti Lund Nielsen. Hele pokalprogrammet kom til at se således ud:
Hobro-SønderjyskE
Herlev-Horsens
VB Kolding-AGF
Fredericia-Viborg
Næsby-Silkeborg
FCK-Brøndby
Roskilde-HB Køge
FC Nordsjælland-FCM FCN er dansk pokalmester to år i træk og målet er naturligvis at sikre titlen for tredje gang. Det er startet fint, idet FCN vandt 6-0 over Hillerød Fodbold i første pokalkamp i den nye turnering, og det blev fulgt smukt op med en 2-0 sejr i Hjørring i sidste runde. Christian Gytkjær og anfører Nicolai Stokholm på straffespark scorede de to mål for FCN i Hjørring, og FCN har nu spillet 16 pokalkampe i træk uden nederlag. Det er en imponerende flot pokalstime. Der spilles endnu to runder i DBU Pokalen i efteråret, således at man ligesom sidste år spiller helt frem til semifinalerne før vinterpausen. 1/8 finalerne er programsat til 26./27. oktober, og da FCN spiller mandag aften forinden i Parken mod FCK i Superligaen, er torsdag 27. oktober den sandsynlige dato for FC Nordsjællands kamp mod FCM. Kvartfinalerne er programsat til onsdag 23. november.