FCN møder Hjørring igen

Kategorier


Vejen mod Parken går igen i år over Hjørring.

FCN møder Hjørring igen

FC Nordsjælland skal igen i år en tur til Hjørring i næste pokalkamp onsdag 21. september

Der er utroligt meget gentagelse over FC Nordsjællands pokaleventyr, der nu snart har varet i tre år uden nederlag. Dagens lodtrækning gav således igen i år Hjørrings 1. divisionshold som modstander i 3. runde af DBU Pokalen. To år i træk har FCN slået FC Midtjylland i pokalfinalen, og hver gang trukket Sporting CP fra Lissabon i de europæiske kampe, som pokaltriumfen giver adgang til. Nu starter gentagelserne altså allerede ved 3. runde, hvor FCN i fjor havde stort besvær med at passere netop Hjørring. Hjørring havde ikke tabt på hjemmebane i halvandet år, da FCN gæstede klubben, men FCN sikrede den videre pokalvej med en smal sejr på 1-0, målet scoret af Tobias Mikkelsen mod kampens slutning. FCN kommer til at stå overfor en kendt keeper, idet Hjørring har hentet Karim Zaza til som målmand i denne sæson. Alle 16 kampe i 3. runde af DBU Pokalen er programsat til 20.-22. september, og da FCN i den uge spiller søndag 18. september hjemme mod Brøndby og lørdag 24. september ude mod AGF, kan Hjørring-FCN kun afvikles onsdag 21. september. Se hele lodtrækningsresultatet: KLIK HER