De to U-hold fik kun et point med hjem fra Randers

Kategorier


Mikkel Hansen – her fra hjemmekampen mod Esbjerg – scorede for FCN U/17 i Randers.

De to U-hold fik kun et point med hjem fra Randers

FC Nordsjællands U/19 spillede 1-1 mens U/17 tabte 1-4, begge hold på udebane mod Randers.

Det blev en fattig pointhøst, FC Nordsjællands to Ligamandskaber fik med hjem fra lørdagens tur til Randers. U/19 førte ved pausen men måtte nøjes med 1-1, mens U/17 havde en skidt dag og tabte klart med 1-4. U/19 Liga: Randers-FCN 1-1 (0-1) Mål: 38. minut 0-1 Kristian Lindberg. 58. minut 1-1. Igen en meget tæt kamp, hvor det krævede maksimal indsats at hive point med hjem. U/19 Ligaen er en særdeles tæt række, og det blev igen understreget af forløbet i Randers, hvor udfaldet kunne være gået begge veje. De unge tigre startede bedst i Randers og havde overtaget i spillet det meste af tiden i 1. halvleg. Det gav da også bonus i form af en scoring til 1-0 syv minutter før pausen. Andreas Rasmussen lavede en flot aktion og spillede Kristian Lindberg fri i dybden til en sikker scoring. Efter pausen gik Randers længere frem og stressede FCN i opspillet, og da Randers godt ti minutter efter pausen fik udlignet til 1-1, blev kampen mest på hjemmeholdets præmisser. Det lykkedes dog FCN at svare godt igen mod slutningen, men det blev ved 1-1. – Vi havde otte 1. års spillere med, og de gjorde det fint. Rækken er meget tæt, og det præger alle kampene, men vi har ikke tabt i fem kampe i træk, når vi regner pokalkampene med, og nu sætter vi fokus på at slå OB på lørdag, siger Cheftræner for FCN U/19 Peter Feher. FCN U/19 spiller hjemme mod OB lørdag 1. oktober kl. 13.00
U/17 Liga: Randers-FCN 4-1 (3-0) Mål: 17. minut 1-0. 30. minut 2-0. 34. minut 3-0. 47. minut 3-1 Mikkel Hansen. 75. minut 4-1. FCN startede kampen meget skidt, men det lykkedes alligevel at kreere to tre chancer, som burde have givet de unge tigre en føring, inden Randers slog til første gang efter godt et kvarters spil med scoringen til 1-0. Herefter var der ensrettet trafik den forkerte vej set med FCN øjne. Randers fik alt for let spil overfor et noget passivt FCN-forsvar. Derfor kunne Randers gå til pausen med en sikker 3-0 føring. FCN fik rettet en del til 2. halvleg, hvor de unge tigre spillede både hårdere og hurtigere, og det gav ekstra mod med en hurtig reducering til 1-3 ved Mikkel Hansen. FCN skabte en kæmpe chance til endnu en reducering, men da den blev misbrugt, måtte der mod slutningen satses så meget, at Randers i stedet kunne øge til 4-1 kort før tid. – Vores forsvar skal være mere kynisk, og det var alle 11 på holdet, der ikke forsvarede godt nok. Det skal og kan vi gøre meget bedre, konstaterer Sune Jensen Cheftræner for FC Nordsjællands U/17. FCN U/17 spiller på lørdag 1. oktober hjemme mod OB kl. 15.15