David Jensen fik sin Superligadebut

Kategorier


David Jensen, der her skriver autografer efter sin pokalkamp i Hillerød, har nu også fået debut i Superligaen.

David Jensen fik sin Superligadebut

– Dejligt at debutere men aldrig sjovt at tabe, siger den unge FCN-keeper

David Jensen måtte i hast gøre sig klar og gå på banen til de sidste par minutter af 1. halvleg, da målmand Jesper Hansen kom alvorligt til skade: – Det kom som lidt af et chok, og jeg prøvede bare at tage det roligt og sige til mig selv, at det var en kamp som alle andre, selv om tempoet var højere. Men det har jeg også prøvet i reserveholdskampene. – Det var spændende og dejligt at få sin Superligadebut, men det er aldrig sjovt at tabe, konstaterede David Jensen bagefter. Selv om han holdt buret rent, blev det altså ved de 1-0 til AGF, der også stod på måltavlen, da David Jensen gjorde sin entre i Superligaen. FC Nordsjællands Cheftræner Kasper Hjulmand vurderede kampen således: – AGF forstod at gøre rummene små for os hele kampen igennem, og efter målet til 1-0 blev kampen på AGF’s præmisser. Vi var ikke dygtige nok til at åbne det flot forsvarende AGF-hold. Der var åbninger i starten, men sideskiftene sad ikke lige i skabet – I 1. halvleg var vort pres ikke hårdt nok og vores tempo og dybdeløb var nærmest ikke eksisterende. Jeg synes, vi investerede mere i 2. halvleg, men det var ikke nok i dag, siger Kasper Hjulmand, der på TV-billederne efter kampen kunne konstatere, at Graulund tydeligt havde hånden til hjælp ved sejrsmålet: – Jeg synes også, det var meget tydeligt i situationen, at han bevægede armen mod bolden, men vi må bare se frem mod næste kamp og gøre det bedre, siger Kasper Hjulmand.