Bjelland: Vi skal angribe med omtanke

Kategorier


Andreas Bjelland i aktion mod HB Køge. Han er meget opsat på at følge op med et nyt godt resultat hjemme i Farum Park mod SønderjyskE på søndag.

Bjelland: Vi skal angribe med omtanke

Landsholdsspiller Andreas Bjelland holder fokus på søndagens kamp i Farum Park mod SønderjyskE

Selv om FC Nordsjællands midterforsvarer Andreas Bjelland netop har fået valg til landsholdstruppen, der i næste uge samles til Danmarks to skæbnekampe i EM-kvalifikationen, holder han lige nu kun fokus på søndagens kamp i Superligaen. FCN møder SønderjyskE hjemme i Farum Park kl. 16. Andreas Bjelland ved godt, at der på grund at den nye status som landsholdsspiller kommer ekstra mediebevågenhed på hans indsats mod SønderjyskE: – Det gør der nok, men det tænker jeg ikke på lige nu. For mig gælder det om at gå ind og spille en god kamp og yde mit bedste for holdet. Hvis holdet fungerer, kommer vi alle til at se godt ud. Det handler om FCN og sejr over SønderjyskE, fastslår Andreas Bjelland. – Søndagens kamp er den sidste i første tredjedel af sæsonen. Så har alle hold mødt hinanden én gang, og vi skal slå SønderjyskE, så vi kan slutte den del fint af og stå med 19 point. Det vil være et godt udgangspunkt for resten af efteråret. – Vi har en fin hjemmebanestatistik som ubesejret i 11 kampe i træk, og den skal holdes. Ikke bare med uafgjort. Vi skal vinde den kamp for at være tilfredse, men vi skal også passe på, for SønderjyskE er stærk i omstillingsspillet med lynhurtige Antipas i front og Henrik Hansen til at fodre ham. Vi skal angribe med omtanke, siger Andreas Bjelland. – Vi skal regne med, at det er os, der skal præge spillet, og vi har før haft store problemer med SønderjyskE. De venter på vores fejl, så det gælder om at være på stikkerne og have hovedet med hele tiden. Men så tror jeg også på, at vi har de værktøjer, der skal til for at sætte dem under pres og skabe åbninger med vores pasningsspil, siger Andreas Bjelland før den spændende Superligakamp i Farum Park, hvor FCN er ubesejret i snart et halvt år nu. Hos Danske Spil er FC Nordsjælland favorit i søndagens kamp mod SønderjyskE.. Oddsene på Den Lange ser således ud: Kamp 160 FCN-SønderjyskE 1-X-2 til odds 1,80 – 3,45 – 3,95
Andreas Bjelland giver følgende spilforslag hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne Superligarunde:
Kamp 82 Silkeborg-AaB 2 til odds 2,55
Kamp 135 Brøndby-Lyngby 1 til odds 1,35
Kamp 239 FCM-Horsens X til odds 3,45 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER