Bjelland på landsholdet

Kategorier


Andreas Bjelland har fået valg til Danmarks to skæbnekampe i EM kvalifikationen. (Foto: Boesenfoto.dk)

Bjelland på landsholdet

Andreas Bjelland er blandt Morten Olsens udvalgte til de to skæbnekampe mod Cypern og Portugal

FC Nordsjællands midterforsvarer Andreas Bjelland er med i den trup, landstræner Morten Olsen netop har valgt til de to altafgørende EM kvalifikationskampe mod Cypern i Nicossia fredag 7. oktober og hjemme i Parken mod Portugal tirsdag 11. oktober. Landstræneren har foreløbig udtaget 20 spillere til de to skæbnekampe, og der var især spænding om, hvem der i forhold til de seneste kampe skal afløse de skadede Daniel Agger og Nicolai Boilesen. FC Nordsjællands centerforsvarer Andreas Bjelland var anfører for det danske U/21 landshold under sommerens slutrunde i Danmark, og han fik sin A-landsholdsdebut i november sidste år i en kamp i Parken mod Tjekkiet. – Jeg er stolt af udtagelsen og glæder mig til at være med omkring to så vigtige kampe for Danmark. Jeg vil selvfølgelig prøve at vise mig frem i den næste kamp i Superligaen og så i de træninger, der er i landsholdslejren inden kampene. Jeg vil vise træneren, at jeg skal spille og ikke bare være med, siger Andreas Bjelland. Det er Superligakampen hjemme i Farum Park mod SønderjyskE på søndag kl. 16.00, den nyvalgte A-landsholdsspiller henviser til, inden landsholdstruppen samles til træning i Helsingør mandag og tirsdag før afrejsen til Cypern. Læs mere om landsholdsudtagelsen: KLIK HER