Både U/19 og U/17 vandt med 3-1 over Lyngby

Kategorier


Emiliano og Rasmus Johansson jubler over målet på straffe til 3-1 i U/17 Ligakampen. (Foto: Jens Kristian Lørup)

Både U/19 og U/17 vandt med 3-1 over Lyngby

FC Nordsjællands ligamandskaber fik begge tre point med hjemmesejre på 3-1 i lørdagens lokalopgør

U/19 Liga: FCN-Lyngby 3-1 (1-1)
Mål: 20. minut 1-0 Magnus Rasmussen. 26. minut 1-1. 70. minut 2-1 Romario. 83. minut 3-1 Rasmus Jensen. Det var en lidt træg forestilling fra start, da FC Nordsjællands U/19 mandskab lørdag tog imod Lyngby. Der var ikke den gnist, man kunne forvente sig af et lokalopgør, men heldigvis var det FCN, der først kom op i omdrejninger og foran 1-0 på hovedstød ved Magnus Rasmussen efter hjørnespark. Inden scoringen havde FCN også vist sin målfarlighed en enkelt gang, da Anders Junge ramte overliggeren med et skud. Desværre holdt føringen kun godt fem minutter, og holdene kunne gå til pausen med 1-1 på måltavlen. Efter pausen var FCN også en tand bedre end Lyngby, men det blev ved optræk til chancer, og kampen var meget jævnbyrdig. Midt i 2. halvleg lykkedes det dog igen FCN at komme i front, da Rasmus Jensen spillede perfekt ind foran mål til Romario, der nettede til 2-1. Og med syv minutter igen scorede Rasmus Jensen selv til 3-1, da han erobrede bolden og afdriblede tre mand, inden han lagde bolden i mål i det lange hjørne. Det var sæsonens første sejr til FCN U/19, og Cheftræner Peter Feher var naturligvis glad: – Det var en lige kamp, hvor vi trak det længste strå på en god holdindsats over hele linjen. Det var godt for os med en sejr. Den viste, at vi kan rejse os og komme igen efter at have været lidt i kulkælderen over en skidt sæsonstart. Det giver tro på egne evner og en masse positivitet ind i holdet. Og det er vigtigt, siger Peter Feher. Med de tre point har FCN stadig masser af muligheder for at nå med frem i rækken, og så er målet desuden at genvinde sidste sæsons pokaltitel. Foreløbig har FCN slået Ringsted og Hillerød ud af pokalen. Næste opgave i U/19 ligaen er hjemme mod Vejle på lørdag kl. 13.00 U/17 Liga FCN-Lyngby 3-1 (2-0)
Mål: 2. minut 1-0 Emiliano. 21. minut Lasse Madsen. 70. minut 2-1. 79. minut 3-1 Emiliano (straffespark). FC Nordsjælland var klart bedst i 1. halvleg og fik en drømmestart, da Emiliano allerede i kampens andet minut scorede til 1-0 efter et hjørnespark, hvor han ragede bolden til sig og fik skudt. Det gav spillelyst og et så stort overtag, at FCN burde have lavet mindst et par mål mere i 1. halvleg end det, Lasse Madsen scorede efter hjørnespark fra Christian TK Køhler midtvejs i halvlegen. 2. halvleg blev mere rodet, og da FCN ikke fik sat en træffer ind til at lukke kampen, kom i stedet en reducering til Lyngby ti minutter før tid på en hurtig kontra. Det gav lidt panik hos FCN, som dog modstod presset og svarede igen til sidst med træfferen til 3-1. Mathias Jensen tog et par gode træk ind i Lyngbys felt og blev fældet til straffespark, som Emiliano udnyttede. – Vi skal blive lidt bedre til omstillingsspillet, når vi taber bolden, men ellers var det en særdeles positiv indsats. Vi havde styr på kampen det meste af tiden og fik vist den niveau-forskel, der er på de to hold, siger Cheftræner for U/17 Sune Jensen. Næste opgave for FCN U/17 er hjemme mod Vejle på lørdag kl. 15.15.